שום צלוי ומרק בטטה
שום צלוי ומרק בטטה יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 122 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם מרק עוף, בצל, נורה שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קלוי תפוחי אדמה מתוקים & מרק שום, חומוס בטטה עם שום צלוי, ו מטבל שום קלוי עם טריזים בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את העור החיצוני של הנייר מנורת השום (לא לקלף או להפריד ציפורן).
חותכים את הנורה העליונה; מברשת עם 1/2 כפית שמן. לעטוף בנייר כסף כבד.
מניחים בטטות ובצל ב 15-in. אקס-10-אין. אקס-1-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
טפטוף עם השמן שנותר; לזרוק מעיל.
אופים שום וירקות ב 425° במשך 30-35 דקות או עד במכרז. מגניב במשך 10-15 דקות.
מניחים 1-1 / 2 מרק כוסות, פטרוזיליה, טימין, מלח ופלפל בבלנדר. לסחוט שום מרכך לתערובת; לכסות ולעבד עד חלקה.
בקבוצות, לעבד את תפוחי אדמה מתוקים, בצל מרק שנותר עד חלקה; להוסיף תערובת שום. מבשל, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך.