שום צלוי ועשבי תיבול פריים ריב לוקח בערך 3 שעות ו-30 דקות מתחילתו ועד סופו. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון נטול גלוטן וראשוני זה מכיל 721 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -64 גרם שומן למנה. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. אם יש לכם מלח, פקעת שום, רוזמרין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 50% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שום ועשבי תיבול פריים ריב , פריים צלוי עשבי תיבול ופרי ריב צלוי עשבים .
הוראות
1
מסירים את העור החיצוני הנייר מהשום (אין לקלף או להפריד ציפורן).
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
2
חותכים את החלק העליון של פקעת השום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
מברישים ב-1/4 כפית שמן. עטפו את פקעת השום בנייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
אופים ב-425 מעלות למשך 30-35 דקות או עד לריכוך. מצננים 10-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
סוחטים שום מרוכך לתוך קערה קטנה; מערבבים פנימה את הבצל, עשבי התיבול, אבקת הבצל, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כָּתֵף
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים יין ושאר השמן.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-
7
מניחים עם צד השומן הצלוי כלפי מעלה בתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
8
חותכים חריצים לצלי; כף תערובת שום לחצים. לשפשף את שאר תערובת השום על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
9
יוצקים מרק בקר לתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
דַק-
10
אופים, ללא כיסוי, ב-450 מעלות למשך 15 דקות. להפחית את החום ל-325 מעלות; אופים 2-1/4 עד 2-3/4 שעות יותר או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בינתיים מערבבים בקערה קטנה את מרכיבי הרוטב. מכסים ומצננים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מוציאים את הצלי לצלחת הגשה ושומרים חם; לתת לעמוד 15 דקות לפני שפורסים.
ניתן לשלב פריים ריב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פינו נואר ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-110 דולר.
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
נראה כי ניחוחות דובדבן אדום, תות שדה וניחוחות עלי ורדים דהויים שרים ברשימה העליונה בהצעה המפתה הזו. רמזים של שורש סלק, עשבי תיבול יבשים ותבליני עץ מציעים כמה תווי בס להשלמת הסוויטה התזמורתית הנהדרת הזו. עם אוויר, הניחוחות מתעצמים עם תווים של דובדבן מורלו. החך צפוף מאוד בכניסה עם פס חזק של מינרליות עד לסיום. הטאנינים בעלי גרגירים עדינים במיוחד ומזכירים תה ציילון. הפינו נואר של עמק הנהר הרוסי 2015 הוא קלאסי, ומדגיש את האלגנטיות והעוצמה של אזור גידול נהדר באמת. הפינו נואר עבור תערובת זו נלקח בעיקר מכרם דרייק אסטייט שלנו, ומ-Williams Selyem Estate Vineyard.