שום צלוי ועשבי תיבול פריים ריב
שום צלוי ועשבי תיבול פריים ריב לוקח בערך 3 שעות ו-30 דקות מתחילתו ועד סופו. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון נטול גלוטן וראשוני זה מכיל 721 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -64 גרם שומן למנה. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. אם יש לכם מלח, פקעת שום, רוזמרין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 50% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שום ועשבי תיבול פריים ריב , פריים צלוי עשבי תיבול ופרי ריב צלוי עשבים .
הוראות
מסירים את העור החיצוני הנייר מהשום (אין לקלף או להפריד ציפורן).
חותכים את החלק העליון של פקעת השום.
מברישים ב-1/4 כפית שמן. עטפו את פקעת השום בנייר כסף כבד.
אופים ב-425 מעלות למשך 30-35 דקות או עד לריכוך. מצננים 10-15 דקות.
סוחטים שום מרוכך לתוך קערה קטנה; מערבבים פנימה את הבצל, עשבי התיבול, אבקת הבצל, המלח והפלפל.
מניחים עם צד השומן הצלוי כלפי מעלה בתבנית צלייה רדודה.
חותכים חריצים לצלי; כף תערובת שום לחצים. לשפשף את שאר תערובת השום על הצלי.
יוצקים מרק בקר לתחתית התבנית.
אופים, ללא כיסוי, ב-450 מעלות למשך 15 דקות. להפחית את החום ל-325 מעלות; אופים 2-1/4 עד 2-3/4 שעות יותר או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
בינתיים מערבבים בקערה קטנה את מרכיבי הרוטב. מכסים ומצננים עד להגשה.
מוציאים את הצלי לצלחת הגשה ושומרים חם; לתת לעמוד 15 דקות לפני שפורסים.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
ניתן לשלב פריים ריב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פינו נואר ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-110 דולר.
![ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר]()
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
נראה כי ניחוחות דובדבן אדום, תות שדה וניחוחות עלי ורדים דהויים שרים ברשימה העליונה בהצעה המפתה הזו. רמזים של שורש סלק, עשבי תיבול יבשים ותבליני עץ מציעים כמה תווי בס להשלמת הסוויטה התזמורתית הנהדרת הזו. עם אוויר, הניחוחות מתעצמים עם תווים של דובדבן מורלו. החך צפוף מאוד בכניסה עם פס חזק של מינרליות עד לסיום. הטאנינים בעלי גרגירים עדינים במיוחד ומזכירים תה ציילון. הפינו נואר של עמק הנהר הרוסי 2015 הוא קלאסי, ומדגיש את האלגנטיות והעוצמה של אזור גידול נהדר באמת. הפינו נואר עבור תערובת זו נלקח בעיקר מכרם דרייק אסטייט שלנו, ומ-Williams Selyem Estate Vineyard.