שומה Poblano עם ירכיים עוף
חפרפרת Poblano עם ירכיים עוף יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 636 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום נוספים, שמן צמחי, שיני קרקע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו רוטב פובלנו מול קלאסי עם עוף, קל תנור איטי חפרפרת ירכיים עוף, ו Mole Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עגבניות בקערה בינונית.
מקום 10 או 12 אינץ ' מחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים זרעי שומשום ושקדים; טוסט על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מתחילים חום.
יוצקים זרעים ואגוזים לקערה עם עגבניות.
מוסיפים 1 כף שמן, בצל, שום וצימוקים; מתבלים עם מלח מקף ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני 5 עד 7 דקות או עד בצל שקוף וצימוקים נפוחים.
מוסיפים בצל, שום וצימוקים לעגבניות.
מוסיפים 1 כף השמן, אבקת צ 'יפוטלה ואבקת צ' ילי; מערבבים עד שמן ותבלינים מעורבבים היטב. מבשלים על 5 דקות או עד אבקות מתחילים לעשן להחשיך.
מוסיפים שוקולד; מערבבים עד שהשוקולד נמס.
יוצקים תערובת שוקולד-תבלין מומסת לתערובת עגבניות.
מוסיפים 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, קינמון, ציפורן, סוכר חום ופירורי לחם; מערבבים עד בשילוב טוב.
בבלנדר, מניחים תערובת עגבניות 1 כוס מרק עוף. כיסוי; תערובת לפחות 1 דקה, בהדרגה הופך למהירות גבוהה. אם הרוטב לא עובר דרך בלנדר להבים בצורה חלקה, להוסיף יותר מרק. מסננים רוטב כדי להסיר את כל פיסות זרעי שומשום שלא לקבל מעורבב לחלוטין. תניח בצד.
ב 10 אינץ ' מחבת, חום שנותר 1 כף שמן על חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 7 עד 10 דקות או עד השחמה משני הצדדים.
הסר עוף מחבת; מניחים על צלחת ומניחים בצד.
מוסיפים רוטב מתוח למחבת אותו. מערבבים במרק עוף נוסף, 1/2 כוס בכל פעם, עד עקביות של שמנת מתוקה (1 1/2 עד 2 כוסות). רוטב טעם; להתאים תיבול במידת הצורך.
רוטב חום לרתיחה. להחזיר עוף למחבת (עוף צריך להיות מכוסה לחלוטין ברוטב). להפחית את החום לרתיחה; לבשל 15 עד 20 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך (לפחות 74°).
מגישים עוף ורוטב מעוטר בכוסברה וזרע שומשום נוסף.