קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

שוק חזיר צלוי עם כרוב מטוגן

שוק חזיר צלוי עם כרוב מטוגן
שוק חזיר צלוי עם כרוב מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4 . אם יש לכם סבוי, בצל, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו עוף צלוי מעל פורצ'יני מטוגן וכרוב סבוי, עוף צלוי מעל פורצ'יני מטוגן וכרוב סבוי, ו Ham hock & כרוב hash (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חרדל וחומץ במיכל איטום קטן.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2
מוסיפים 1/2 כוס שמן זית. חותם מיכל ולנער במרץ כדי emulsify. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ואז מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
3
מוסיפים קותלי חזיר, בצל, סלרי, גזר, פטרוזיליה ועלי דפנה לסיר גדול. מכסים במים על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום גבוה, להפחית לרתיחה חשופה, לכסות, ומבשלים עד הקרסוליים הם מכרז לחלוטין, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר מהחום והנח בצד.
5
חום שנותר 2 כפות שמן זית במחבת sauté ישר צדדית 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הכרוב קצוץ ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד כרוב מתרכך, על 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ל-1 אננסל-1 אננס
7
מוסיפים חומץ בלסמי וממשיכים לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הכרוב מתחיל חום, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
ל-1 אננסל-1 אננס
8
Broiler Preheat גבוה ולהתאים מתלה לשישה סנטימטרים מתחת אלמנט.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
9
להעביר כרוב לתבשיל תבשילים חסיני מטאטאים.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
10
להעביר את הקרסוליים לכרוב, לזרוק ירקות ועלי דפנה (לשמור מרק לשימוש אחר). נסטלו את הקרס בכרוב, תוך שימוש בכרוב כדי לכסות בשר חשוף אך להשאיר את העור חשוף. עונת הקרס עם מלח ופלפל. צלייה עד העור הוא השחמה בצד אחד, 8 עד 10 דקות. הפוך את המשכן שוב לצלות עד העור הוא חום ופריך, על עוד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ל-1 אננסל-1 אננס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
11
מגישים מיד עם כרוב חרדל vinagrette בצד.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק