שוק חזיר צלוי עם כרוב מטוגן
שוק חזיר צלוי עם כרוב מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4 . אם יש לכם סבוי, בצל, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו עוף צלוי מעל פורצ'יני מטוגן וכרוב סבוי, עוף צלוי מעל פורצ'יני מטוגן וכרוב סבוי, ו Ham hock & כרוב hash (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חרדל וחומץ במיכל איטום קטן.
מוסיפים 1/2 כוס שמן זית. חותם מיכל ולנער במרץ כדי emulsify. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ואז מניחים בצד.
מוסיפים קותלי חזיר, בצל, סלרי, גזר, פטרוזיליה ועלי דפנה לסיר גדול. מכסים במים על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום גבוה, להפחית לרתיחה חשופה, לכסות, ומבשלים עד הקרסוליים הם מכרז לחלוטין, על 3 שעות.
חום שנותר 2 כפות שמן זית במחבת sauté ישר צדדית 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הכרוב קצוץ ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד כרוב מתרכך, על 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מוסיפים חומץ בלסמי וממשיכים לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הכרוב מתחיל חום, על 10 דקות יותר.
Broiler Preheat גבוה ולהתאים מתלה לשישה סנטימטרים מתחת אלמנט.
להעביר כרוב לתבשיל תבשילים חסיני מטאטאים.
להעביר את הקרסוליים לכרוב, לזרוק ירקות ועלי דפנה (לשמור מרק לשימוש אחר). נסטלו את הקרס בכרוב, תוך שימוש בכרוב כדי לכסות בשר חשוף אך להשאיר את העור חשוף. עונת הקרס עם מלח ופלפל. צלייה עד העור הוא השחמה בצד אחד, 8 עד 10 דקות. הפוך את המשכן שוב לצלות עד העור הוא חום ופריך, על עוד 8 דקות.
מגישים מיד עם כרוב חרדל vinagrette בצד.