שוק נקניק איטלקי קציץ בשר
המתכון שוק נקניק איטלקי קציץ בשר יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל, אבקת צ'ילי, רוטב ווסטרשייר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. הציון הזה די טוב. נסו שוק נקניק איטלקי קציץ בשר, טורקיה ונקניק איטלקי קציץ בשר, ו קציצות בשר נקניקיות חריפות עם רוטב ברביקיו איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350*. בקערה גדולה שלבו 1/2 כוס מרוטב הצ ' ילי עם המים.
מוסיפים את שיבולת השועל, הביצה, אבקת הצ ' ילי, ווסטרשייר ומערבבים היטב.
מוסיפים את הנקניקייה המרופטת ואת ההודו הטחון או הבקר.
מוסיפים את הפלפל, הבצל והתירס ומערבבים היטב. מחלקים את תערובת הבשר לשניים.
הניחו מחצית מתערובת הבשר בתבנית כיכר משומנת קלות 9 על 5 על 3".
צור כניסה רדודה בבשר המאפשרת לקצוות לעלות לאורך קצה התבנית.
שכב את הפרובולון ואת עלי התרד על גבי הבשר לאורך המרכז, והישאר במרחק של כ-1/2 אינץ ' מהקצוות. מכסים לחלוטין במחצית ה -2 של תערובת הבשר ויוצרים חלק עליון כיפה ואוטמים את הקצוות.
אופים ללא כיסוי במשך 50 דקות.
מורחים את יתרת 1/4 כוס רוטב הצ ' ילי מעל החלק העליון של הכיכר ואופים עד שמדחום בשר המוחדר במרכז הכיכר רושם 165*. בערך 15-20 דקות יותר. הניחו לכיכר לעמוד 5-10 דקות לפני החיתוך.