שוק עגל עם בצל קרמל ומרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שוקיים עגל עם בצל מקורמל ומרווה. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, מרק בשר בקר, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שוקי עגל עם זיתים, אנשובי ומרווה, צלעות עגל עם בצל מקורמל, ו קציצות עגל עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח ומרווה מיובשת בקערה רדודה. הגדר 3 כפות תערובת קמח בצד. עגל Dredge בתערובת הקמח הנותרת מעיל; לנער את עודף.
חום 2 כפות שמן בסיר גדול גדול מאוד רחב מעל חום בינוני גבוה. עובד בקבוצות, לבשל עגל עד חום, כ 7 דקות לכל צד.
חום שנותר 2 כפות שמן באותו סיר.
מוסיפים בצל ומטוגנים עד תחילת חום, על 10 דקות. להפחית את החום לבצל בינוני ומטגן עד חום עמוק מאוד, כ -35 דקות יותר.
מוסיפים שום ו sauté 5 דקות.
מוסיפים עלי מרווה שלמים ושמורים 3 כפות תערובת קמח; מערבבים 2 דקות.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה.
מסדרים עגל בשכבה אחת בסיר.
להוסיף מרק. מכסים ומבשלים על אש בינונית נמוכה עד הבשר הוא רך מאוד אבל לא נופל עצם, על 1 שעה 45 דקות. לחשוף; מבשלים עד מיצים מתעבים מספיק כדי מעיל כפית, על 30 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים 1 שוק עגל על כל צלחת. רוטב כפית ותערובת בצל נגמר.
מפזרים מרווה טרייה נוספת.