שוקו חם בטעם תפוזים
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים משקה, אז תנו הזדמנות ל שוקולד חם בטעם תפוזים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 112 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקולד טחון וקקאו, חלב, תפוזי טבור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מוס בטעם שוקולד כתום, חמאה בטעם תפוז-משמש, ו תות שדה בטעם תפוזים וריבס קלפוטיס.
הוראות
בזהירות להסיר קליפה מתפוזים באמצעות מקלף ירקות, לוודא שלא לקבל כל חלק תמציתי לבן של הקליפה.
שלב קליפת תפוז וחלב בסיר גדול, הזמנת עיסת תפוזים לשימוש נוסף. להביא תערובת חלב לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 20 דקות.
מסננים תערובת חלב דרך מסננת לתוך קערה, להשליך קליפת תפוזים. החזר חלב למחבת. מערבבים בשוקולד. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן.
יוצקים לתוך 6 ספלים; העליון כל מנה עם ציפוי מוקצף.
מקשטים עם תלתלים כתומים,אם תרצה.