קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

שוקולד דובדבן פאדג'טיפות

שוקולד דובדבן פאדג'טיפות
אם יש לך תמצית vanillan, אבקת אפייה, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פאדג'טיפות, סוכריות שוקולד פריכות, ו סוכריות מרנג פאדג' (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השוקולד והשמן בקערה בגודל בינוני במיקרוגל, על גבוה במשך 60 שניות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסירו וקציפו את השוקולד במרץ. אם השוקולד לא נמס לגמרי, תחשמל אותו לעוד 15 שניות, ותקציף שוב, עד שיהיה חלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
תן שוקולד מגניב, במידת הצורך, במשך כמה דקות, ואז לטאטא את הביצה, סוכר, קמח, עמילן, אבקת אפייה, וניל עד חלקה.מערבבים את הצ ' יפס או גושים, דובדבנים ושקדים.אם התערובת היא עדיין קצת רזה, תן לו להתקרר עוד 5 דקות. זה ממשיך להתעבות כפי שהוא מתקרר. אתה לא רוצה שזה יהיה עבה מדי, רק עבה מספיק כדי לגרוף וכדי שזה לא ירוץ על כל תבנית האפייה.לגרוף את הבצק על ידי כף מלאה (אני ממש השתמשתי כף מדידה), לתוך תלוליות על תבנית אפייה מוכן שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
עמילןעמילן
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
1 כפית פלפל שחור גס,1 כפית פלפל שחור גס,
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
אופים את העוגיות במשך 10 עד 12 דקות, או עד הקצוות הם המשרד ואת צמרות לאבד את רוב הברק שלהם נראה סדוק.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
תן לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר אותם מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה