שוקולד דובדבן פאדג'טיפות
אם יש לך תמצית vanillan, אבקת אפייה, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פאדג'טיפות, סוכריות שוקולד פריכות, ו סוכריות מרנג פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השוקולד והשמן בקערה בגודל בינוני במיקרוגל, על גבוה במשך 60 שניות.
הסירו וקציפו את השוקולד במרץ. אם השוקולד לא נמס לגמרי, תחשמל אותו לעוד 15 שניות, ותקציף שוב, עד שיהיה חלק.
תן שוקולד מגניב, במידת הצורך, במשך כמה דקות, ואז לטאטא את הביצה, סוכר, קמח, עמילן, אבקת אפייה, וניל עד חלקה.מערבבים את הצ ' יפס או גושים, דובדבנים ושקדים.אם התערובת היא עדיין קצת רזה, תן לו להתקרר עוד 5 דקות. זה ממשיך להתעבות כפי שהוא מתקרר. אתה לא רוצה שזה יהיה עבה מדי, רק עבה מספיק כדי לגרוף וכדי שזה לא ירוץ על כל תבנית האפייה.לגרוף את הבצק על ידי כף מלאה (אני ממש השתמשתי כף מדידה), לתוך תלוליות על תבנית אפייה מוכן שלך.
אופים את העוגיות במשך 10 עד 12 דקות, או עד הקצוות הם המשרד ואת צמרות לאבד את רוב הברק שלהם נראה סדוק.
תן לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר אותם מתלה תיל.