אם יש לך שקדים, שמן צמחי, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת שוקולד חלב עם ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים פריכים, חמאת בוטנים מדהימה-עוגת שכבות שוקולד, ו חמאת בוטנים-עוגת שכבות קוקוס-שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
Assemble the cake
2
Preheat the oven to 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
Butter and flour a 9-by-13-inch cake pan. In a large bowl, whisk the sugar, flour, cocoa, baking powder, baking soda and salt. In a medium bowl, whisk the eggs, milk, oil and vanilla.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
Whisk the wet ingredients into the dry ingredients.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
5
Whisk in the boiling water.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
6
Pour the batter (it will be thin) into the prepared pan and bake for about 50 minutes, until a toothpick inserted in the center comes out clean.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
Let cool.
8
Assemble the cake
9
Invert the cake onto a work surface. Working carefully, slice the cake horizontally. Reduce the oven temperature to 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
Assemble the cake
11
Trace a 9-by-13-inch rectangle onto a sheet of parchment paper and lay it on a large baking sheet. In a food processor, pulse the almonds with the confectioners' sugar until they're finely ground. In a bowl, using an electric mixer, beat the egg whites at medium speed until soft peaks form.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ועוד 2 כפות מי קרח
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
Add the granulated sugar and beat until the whites are stiff and glossy, about 2 minutes. Using a rubber spatula, fold in the almond mixture.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
Spread the meringue on the parchment to fill the rectangle.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
14
Sprinkle the chopped peanuts on top.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבן
15
Bake for about 20 minutes, until lightly browned and firm.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
Let cool.
17
Assemble the cake
18
In a medium bowl set in a saucepan of simmering water, heat the peanut butter with the butter and milk chocolate, stirring constantly, until smooth and melted.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלב
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
19
Remove from the heat and fold in the Rice Krispies.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
20
Spread the mixture all over the meringue rectangle.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
21
Transfer to the freezer and let cool completely.
22
Assemble the cake
23
In a medium bowl set in a saucepan of simmering water, melt the chocolate.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
24
Whisk in the cream until smooth.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
25
Remove from the heat and refrigerate for 1 hour, whisking occasionally, until thick enough to spread.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
26
Assemble the cake
27
Place the bottom cake layer cut side up on a large board.
28
Spread one-third of the ganache over the cake. Invert the filling onto the cake and peel off the paper.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
29
Spread half of the remaining ganache over the filling, then top with the second cake layer. Refrigerate until firm, at least 1 hour. Using a serrated knife, trim the edges.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
30
Spread the remaining ganache over the top and sides of the cake and refrigerate to set.