אם יש לך שקדים, שמן צמחי, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת שוקולד חלב עם ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים פריכים, חמאת בוטנים מדהימה-עוגת שכבות שוקולד, ו חמאת בוטנים-עוגת שכבות קוקוס-שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
Assemble the cake
2
Preheat the oven to 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
Butter and flour a 9-by-13-inch cake pan. In a large bowl, whisk the sugar, flour, cocoa, baking powder, baking soda and salt. In a medium bowl, whisk the eggs, milk, oil and vanilla.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
Pour the batter (it will be thin) into the prepared pan and bake for about 50 minutes, until a toothpick inserted in the center comes out clean.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
Let cool.
8
Assemble the cake
9
Invert the cake onto a work surface. Working carefully, slice the cake horizontally. Reduce the oven temperature to 32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
Assemble the cake
11
Trace a 9-by-13-inch rectangle onto a sheet of parchment paper and lay it on a large baking sheet. In a food processor, pulse the almonds with the confectioners' sugar until they're finely ground. In a bowl, using an electric mixer, beat the egg whites at medium speed until soft peaks form.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
Add the granulated sugar and beat until the whites are stiff and glossy, about 2 minutes. Using a rubber spatula, fold in the almond mixture.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
Spread the meringue on the parchment to fill the rectangle.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
Sprinkle the chopped peanuts on top.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
15
Bake for about 20 minutes, until lightly browned and firm.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
Let cool.
17
Assemble the cake
18
In a medium bowl set in a saucepan of simmering water, heat the peanut butter with the butter and milk chocolate, stirring constantly, until smooth and melted.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
25
Remove from the heat and refrigerate for 1 hour, whisking occasionally, until thick enough to spread.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
26
Assemble the cake
27
Place the bottom cake layer cut side up on a large board.
28
Spread one-third of the ganache over the cake. Invert the filling onto the cake and peel off the paper.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
29
Spread half of the remaining ganache over the filling, then top with the second cake layer. Refrigerate until firm, at least 1 hour. Using a serrated knife, trim the edges.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
30
Spread the remaining ganache over the top and sides of the cake and refrigerate to set.