קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

שוקולד חלב פריך-עוגת שכבות חמאת בוטנים

שוקולד חלב פריך-עוגת שכבות חמאת בוטנים
אם יש לך שקדים, שמן צמחי, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת שוקולד חלב עם ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים פריכים, חמאת בוטנים מדהימה-עוגת שכבות שוקולד, ו חמאת בוטנים-עוגת שכבות קוקוס-שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
Assemble the cake
2
Preheat the oven to 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
Butter and flour a 9-by-13-inch cake pan. In a large bowl, whisk the sugar, flour, cocoa, baking powder, baking soda and salt. In a medium bowl, whisk the eggs, milk, oil and vanilla.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
Whisk the wet ingredients into the dry ingredients.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
Whisk in the boiling water.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
Pour the batter (it will be thin) into the prepared pan and bake for about 50 minutes, until a toothpick inserted in the center comes out clean.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
Let cool.
8
Assemble the cake
9
Invert the cake onto a work surface. Working carefully, slice the cake horizontally. Reduce the oven temperature to 32
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
Assemble the cake
11
Trace a 9-by-13-inch rectangle onto a sheet of parchment paper and lay it on a large baking sheet. In a food processor, pulse the almonds with the confectioners' sugar until they're finely ground. In a bowl, using an electric mixer, beat the egg whites at medium speed until soft peaks form.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
Add the granulated sugar and beat until the whites are stiff and glossy, about 2 minutes. Using a rubber spatula, fold in the almond mixture.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
Spread the meringue on the parchment to fill the rectangle.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
Sprinkle the chopped peanuts on top.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
15
Bake for about 20 minutes, until lightly browned and firm.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
Let cool.
17
Assemble the cake
18
In a medium bowl set in a saucepan of simmering water, heat the peanut butter with the butter and milk chocolate, stirring constantly, until smooth and melted.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
19
Remove from the heat and fold in the Rice Krispies.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
20
Spread the mixture all over the meringue rectangle.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
21
Transfer to the freezer and let cool completely.
22
Assemble the cake
23
In a medium bowl set in a saucepan of simmering water, melt the chocolate.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
24
Whisk in the cream until smooth.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
25
Remove from the heat and refrigerate for 1 hour, whisking occasionally, until thick enough to spread.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
26
Assemble the cake
27
Place the bottom cake layer cut side up on a large board.
28
Spread one-third of the ganache over the cake. Invert the filling onto the cake and peel off the paper.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
29
Spread half of the remaining ganache over the filling, then top with the second cake layer. Refrigerate until firm, at least 1 hour. Using a serrated knife, trim the edges.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
30
Spread the remaining ganache over the top and sides of the cake and refrigerate to set.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
31
Cut and serve.

מרכיבים

791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים פרוסיםשקדים פרוסים2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה2חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאת בוטנים מוקרמתחמאת בוטנים מוקרמת2larges1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 כף אורגנו מיובשקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת כבדה, מחוממתשמנת כבדה, מחוממת2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד חלב, קצוץשוקולד חלב, קצוץ85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד חלב, קצוץשוקולד חלב, קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפצפוצי אורזפצפוצי אורז1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבוטנים קלויים מלוחים, קצוץ גסבוטנים קלויים מלוחים, קצוץ גס2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק11 כף אורגנו מיובשתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים