קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

שוקולד חמאת בוטנים גביע גלידה

שוקולד חמאת בוטנים גביע גלידה
שוקולד חמאת בוטנים גביע גלידה נטול גלוטן, קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. 144 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, שוקולד, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, גלידת חמאת בוטנים כפולה, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חצי וחצי, חמאת בוטנים, סוכר, מלח, ווניל בבלנדר. להתמזג עד חלקה, ואז להעביר מיכל אטום וצינה במשך 3 שעות או עד קר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
בסיס נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
3
מעבירים למיכל אטום לאוויר, מערבבים בכוסות חמאת בוטנים קפואות, ומצוננים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטניםכוסות חמאת בוטנים
1
מערבבים סירופ תירס, סוכר, מים, שמן, שוקולד, אבקת קקאו, ומלח בסיר כבד תחתית. מבשלים תערובת על חום נמוך מאוד עד שוקולד נמס, סוכר הוא מומס לחלוטין, וכל החומרים משולבים במלואם. רוטב שוקולד מגניב עד רק חם מספיק כדי לשפוך בחופשיות מכפית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
תביא גלידת חמאת בוטנים מהמקפיא. עובד מהר מאוד, מקפלים רוטב שוקולד לגלידה עם כפית גדולה או מרית גומי. מקפלים-לא מערבבים-גלידה רק עד מערבולת מופץ. מיד לחזור לחלק הקר ביותר של מקפיא וצינה עד המשרד, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

הקינוח עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "