שוקולד לבן-Crème Brûlée
שוקולד לבן-Crème Brûlée נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 598 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חלמונים, קוביות קרח, מקשטים: חמוציות מסוכרות ונענע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 18 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה שוקולד לבן, ו קרם ברולה שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/2 כוס שמנת ושוקולד לבן בסיר כבד; לבשל על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד שוקולד נמס.
הסר מהחום, ומערבבים וניל הנותרים 1 1/2 כוסות שמנת.
לטאטא יחד חלמונים ביצה 1/4 כוס סוכר עד הסוכר הוא מומס תערובת הוא צהוב עבה חיוור.
מוסיפים תערובת שמנת, מקציפים עד מעורבב היטב.
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת דק לתוך קערה גדולה.
כף 1 1/2 כף. רוטב חמוציות לתוך כל אחד 6 (4-עוז.) ramekins.
יוצקים תערובת שמנת וביצה באופן שווה לתוך ramekins; מניחים ramekins במחבת צלייה גדולה.
הוסף מים למחבת לעומק של 1/2 אינץ'.
אופים ב 300 במשך 45 עד 55 דקות או עד הקצוות נקבעים. פודינג מגניב במחבת על מתלה תיל 25 דקות.
הסר ramekins מאמבט מים; כיסוי וצינה 8 שעות.
מפזרים 1 1/2 עד 2 כפית. נשאר סוכר באופן שווה על כל ramekin. למלא מחבת צלייה גדולה או 15 - x 10-x 1-אינץ ' ג ' לי רול עם קרח; לסדר ramekins במחבת.
מטגנים 5 אינץ ' מחום 3 עד 5 דקות או עד הסוכר נמס caramelized.
שוקולד לבן בננה קרם ברולה: להכין מתכון לפי הוראות דרך צעד פרוסת 2 בננות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; לזרוק בננות עם 1/3 כוס סוכר. ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בננות ומבשלים 1 עד 2 דקות בכל צד או עד להשחמה קלה. תחתית קו של 6 (4-עוז.) ramekins באופן שווה עם פרוסות בננה.
יוצקים תערובת קרם באופן שווה לתוך ramekins; מקום ramekins במחבת צלייה גדולה.
הוסף מים למחבת לעומק של 1/2 אינץ'. המשך עם המתכון לפי ההוראות.