קושיבינוני
מוכן ב18 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד לבן-Crème Brûlée

שוקולד לבן-Crème Brûlée
שוקולד לבן-Crème Brûlée נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 598 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חלמונים, קוביות קרח, מקשטים: חמוציות מסוכרות ונענע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 18 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה שוקולד לבן, ו קרם ברולה שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1/2 כוס שמנת ושוקולד לבן בסיר כבד; לבשל על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום, ומערבבים וניל הנותרים 1 1/2 כוסות שמנת.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3
לטאטא יחד חלמונים ביצה 1/4 כוס סוכר עד הסוכר הוא מומס תערובת הוא צהוב עבה חיוור.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים תערובת שמנת, מקציפים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת דק לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
כף 1 1/2 כף. רוטב חמוציות לתוך כל אחד 6 (4-עוז.) ramekins.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציותרוטב חמוציות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
יוצקים תערובת שמנת וביצה באופן שווה לתוך ramekins; מניחים ramekins במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
הוסף מים למחבת לעומק של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
אופים ב 300 במשך 45 עד 55 דקות או עד הקצוות נקבעים. פודינג מגניב במחבת על מתלה תיל 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
הסר ramekins מאמבט מים; כיסוי וצינה 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מפזרים 1 1/2 עד 2 כפית. נשאר סוכר באופן שווה על כל ramekin. למלא מחבת צלייה גדולה או 15 - x 10-x 1-אינץ ' ג ' לי רול עם קרח; לסדר ramekins במחבת.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
מטגנים 5 אינץ ' מחום 3 עד 5 דקות או עד הסוכר נמס caramelized.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
13
בואו לעמוד 5 דקות.
14
מקשטים, אם תרצה.
15
שוקולד לבן בננה קרם ברולה: להכין מתכון לפי הוראות דרך צעד פרוסת 2 בננות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; לזרוק בננות עם 1/3 כוס סוכר. ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
16
מוסיפים בננות ומבשלים 1 עד 2 דקות בכל צד או עד להשחמה קלה. תחתית קו של 6 (4-עוז.) ramekins באופן שווה עם פרוסות בננה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
17
יוצקים תערובת קרם באופן שווה לתוך ramekins; מקום ramekins במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
18
הוסף מים למחבת לעומק של 1/2 אינץ'. המשך עם המתכון לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)