שוקולד לבן-עוגת גיליון אגוז מקדמיה
והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 457 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 133 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו קרם כבד, מים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת גיליון שוקולד לבן עם ציפוי שוקולד לבן, עוגת בננה עם ציפוי מקדמיה שוקולד לבן, ו עוגת עוגיות מקדמיה שוקולד לבן מחיטה מלאה {מתנות בצנצנת} (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 177°. מעיל 17 1/4-על ידי 11 1/2 אינץ ' גליל מחבת עם תרסיס אפייה.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה בינונית; מילואים. בקערה גדולה, לנצח חמאה וסוכר חום עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, גירוד צדדים ותחתית הקערה עם מרית גומי לפי הצורך.
להוסיף וניל לנצח רק כדי לשלב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חמאה בשלוש תוספות, לסירוגין עם חלב חמאה. מערבבים בשוקולד לבן ואגוזי מקדמיה.
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה, לוודא משטח הוא אפילו.
אופים עד tester עוגה מוכנס עוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
מערבבים סוכר, סירופ תירס, ומים בסיר כבד בינוני. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהסוכר מומס. לעמעם מברשת מאפה נקייה עם מים לנגב את כל גבישי סוכר מצדדים של מחבת. מרתיחים תערובת, מתערבל (אבל לא ערבוב) מחבת מדי פעם, עד סוכר הופך ענבר עמוק, 5 עד 7 דקות. מיד להסיר מחום ולהוסיף שמנת ומלח; התערובת תהיה בועה ו sputter. חזור לחום ומערבבים על חום נמוך עד שהתערובת חלקה.
טפטוף קרמל מלוח על עוגה מקורר לחתוך 16 או 24 חתיכות; לשרת.