לחם דלעת מערבולת שוקולד עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. אם יש לך שמן צמחי, ביצים, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: דלעת שוקולד קינמון מערבולת לחם בריוש, דלעת מערבולת לחם, ו דלעת מערבולת לחם.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל מחבת כיכר 9 על 5 אינץ ' עם חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את השוקולד בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה ומיקרוגל במרווחים של 20 שניות, תוך ערבוב בין, עד נמס וחלק; להפריש. (לחלופין, להמס את השוקולד בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות.)
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, אבקת אפייה, אגוז מוסקט, ומלח בקערה בינונית וקצף לשלב ולאוורר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים את הסוכר והשמן בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית גבוהה עד משולב היטב (זה ייראה כמו חול רטוב), על 1 דקה. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.הפוך את המיקסר למהירות בינונית והוסף את הביצים 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת. להפחית את המהירות לנמוך, להוסיף את הדלעת ווניל, ומערבבים עד רק בשילוב, על 30 שניות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.להחזיר את המיקסר למהירות נמוכה, לאט להוסיף את תערובת הקמח השמורה, ומערבבים עד רק בשילוב, על 2 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר את הקערה מן המיקסר לטפטף את השוקולד נמס באופן שווה על הבלילה. באמצעות מרית גומי, מקפלים את השוקולד לתוך הבלילה עד שהוא פשוט מתערבל ב, מוודא לגרד את החלק התחתון של הקערה עם כל שבץ, על 5 משיכות בסך הכל. (היזהר שלא לשלב באופן מלא את השוקולד לתוך הבלילה.)
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים עד הלחם הוא השחמה על גבי וקיסם שיניים מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי (לבדוק כמה כתמים כי אתה עלול להכות כיס של שוקולד), על 60 עד 70 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר מהתנור ולתת מגניב במחבת על מתלה חוט במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר את הלחם מן המחבת ולתת לו להתקרר על מתלה חוט לפחות 20 דקות יותר לפני חיתוך.