שוקולד מריר ועוגת קצפת מנטה
מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 57 גרם של שומן, וסך הכל 754 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד, אבקת אפייה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שוקולד מריר ועוגת מנטה, עוגת שוקולד מריר, דובדבנים וקצפת שקדים, ו שוקו חם עם קצפת מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תחילה 4 מרכיבים במעבד.
להוסיף חמאה ווניל; לחתוך באמצעות / כיבוי פונה עד חמאה צורות בגודל אפונה.
מוסיפים חלב ומערבבים בפניות הפעלה / כיבוי עד שהתערובת יוצרת גושים לחים קטנים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. בצק לעטוף בפלסטיק; צמרמורת 1 שעה.
מגלגלים את הבצק בין יריעות קלף משוריין לסיבוב של 12 אינץ'. לחץ על הבצק על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט בקוטר 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. מקפלים קצוות בצק מעל ולחץ כדי ליצור צדדים עבים. באמצעות אגודל, לחץ על הבצק סביב הצדדים כדי להאריך את הקרום 1/8 אינץ ' מעל קצה המחבת. להקפיא 20 דקות.
אופים קרום עד חום, בועות חודרות עם מזלג, כ -30 דקות.
להביא קרם וסירופ תירס כדי להתבשל בסיר בינוני; להסיר מן החום.
הוסף את כל השוקולד; להקציף עד חלקה. מגניב 30 דקות.
מפזרים 1/2 כוס ממתקים. צמרמורת עד סט, על 3 שעות. עשה קדימה
ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור בקירור.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את כל החומרים בקערה גדולה לפסגות נוקשות.
מורחים 2 כוסות קצפת מעל מילוי, mounding מעט במרכז. כף הנותרים קצפת לתוך 1 בפינה התחתונה של שקית פלסטיק resealable גדול. לסובב בראש; לתפוס למעלה בתקיפות. באמצעות מספריים, לחתוך 3/4 אינץ ' בפינה מלאה טופס פתיחה; להפוך את התיק כך 1 התפר פונה למעלה. צינור 2 אינץ ' ארוך ovals של קצפת זה לצד זה סביב קצה של טארט. צינור יותר אליפסות כדי ליצור טבעת שנייה בתוך הראשון, ואז צינור אליפסות במרכז. צמרמורת לפחות 30 דקות ועד 3 שעות.
הסר טארט מן פאן; מקום על מגש.
מפזרים העליון של טארט עם הנותרים 1 כף כתוש סוכריות מנטה לשרת.