שוקולד-סושי קוקוס
סושי שוקולד-קוקוס יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 485 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב מרוכז ממותק, חתיכות ג'ינג'ר crystalized, אגוזי פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת סושי Chirashi וסושי Temari, סושי מפורק (Chirashi Sushi), ו לא בר תלוליות של אמא שלך-שוקו חם עם רום קוקוס, קוקוס קלוי וטפטוף שוקולד תוצרת בית.
הוראות
אבל פקאן לתוך קערה של מעבד מזון דופק 10 או 12 פעמים עד מרקם חול גס מושגת.
מערבבים פקאנים, קוקוס, אבקת סוכר וחלב מרוכז בקערת ערבוב גדולה.
מערבבים היטב, זה צריך להיות די עבה ונוקשה, על המרקם של חימר רטוב. טופס squareish בצורת יומני על 1 ½ אינץ 'בקוטר ו 5 אינץ' ארוך. חוט ארוך (לפחות 8 אינץ') שיפוד במבוק דרך יומני הקוקוס אורך-חכם דרך המרכז עד הקצה רק חודר את הצד השני. זה צריך לתת לך ידית כדי לסייע טבילה על 3 אינץ ' ארוך.
שים את יומני סיים על קלף או מגש מרופד נייר שעווה ולשים אותם במקפיא, על 30 דקות, עד שהם הופכים קצת קשה.
מניחים את השוקולד לתוך קערה חסינת חום. הגדר את הקערה על סיר של מים רותחים, אל תתנו למפלס המים לגעת בתחתית הקערה. ממיסים את השוקולד, ערבוב לעתים קרובות עד חלקה ומבריקה.
בואו השוקולד להיות קצת מגניב למגע, לשים עדיין pourable.
יוצקים חלק מהשוקולד לצנצנת צרה, קנקן או זכוכית גבוהים מספיק כדי להכיל את יומני הקוקוס אנכית, ומשאירים מספיק מקום במיכל כדי לאפשר תזוזה של השוקולד. מחזיק את הקצה הארוך של שיפוד, לטבול כל יומן לתוך שוקולד מפנה כמו שאתה לטבול כדי להבטיח כיסוי מלא. הרם את היומן מתוך השוקולד, לתת הרבה של טפטוף עודף בחזרה לתוך המיכל.
הניחו את בולי העץ המצופים בשוקולד על הקלף או על מגש נייר השעווה. חזור עם כל היומנים, הוספת שוקולד יותר לפי הצורך כדי להבטיח כיסוי מלא. כאשר כל היומנים מכוסים להחזיר את היומנים למקפיא במשך כ -10 דקות. ואז לחזור על ההליך. אתה יכול לחזור על כל התהליך בפעם שלישית, אם אתה אוהב את השוקולד שלך די עבה. אבל פעמיים מתאים לי.לאחר הטבילה הסופית, להחזיר אותם למקפיא במשך 10 דקות נוספות. להסיר אותם אחד בכל פעם על משטח חיתוך. הרץ סכין חדה מאוד מתחת למים חמים וחתוך את בולי העץ לחתיכות בעובי 3/4 אינץ'. לשטוף ולחמם את הסכין בין כל חתך.
מקשטים עם רסיס קטן של ג ' ינג ' ר crystalized לחוץ למרכז של כל פרוסה, אם משתמשים. הם עשויים להישמר במקרר עד כשעה לפני ההגשה. הם הכי טובים בטמפרטורת החדר.