קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד-סושי קוקוס

שוקולד-סושי קוקוס
סושי שוקולד-קוקוס יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 485 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב מרוכז ממותק, חתיכות ג'ינג'ר crystalized, אגוזי פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת סושי Chirashi וסושי Temari, סושי מפורק (Chirashi Sushi), ו לא בר תלוליות של אמא שלך-שוקו חם עם רום קוקוס, קוקוס קלוי וטפטוף שוקולד תוצרת בית.

הוראות

1
אבל פקאן לתוך קערה של מעבד מזון דופק 10 או 12 פעמים עד מרקם חול גס מושגת.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים פקאנים, קוקוס, אבקת סוכר וחלב מרוכז בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מערבבים היטב, זה צריך להיות די עבה ונוקשה, על המרקם של חימר רטוב. טופס squareish בצורת יומני על 1 ½ אינץ 'בקוטר ו 5 אינץ' ארוך. חוט ארוך (לפחות 8 אינץ') שיפוד במבוק דרך יומני הקוקוס אורך-חכם דרך המרכז עד הקצה רק חודר את הצד השני. זה צריך לתת לך ידית כדי לסייע טבילה על 3 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
שים את יומני סיים על קלף או מגש מרופד נייר שעווה ולשים אותם במקפיא, על 30 דקות, עד שהם הופכים קצת קשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
מניחים את השוקולד לתוך קערה חסינת חום. הגדר את הקערה על סיר של מים רותחים, אל תתנו למפלס המים לגעת בתחתית הקערה. ממיסים את השוקולד, ערבוב לעתים קרובות עד חלקה ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
בואו השוקולד להיות קצת מגניב למגע, לשים עדיין pourable.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
7
יוצקים חלק מהשוקולד לצנצנת צרה, קנקן או זכוכית גבוהים מספיק כדי להכיל את יומני הקוקוס אנכית, ומשאירים מספיק מקום במיכל כדי לאפשר תזוזה של השוקולד. מחזיק את הקצה הארוך של שיפוד, לטבול כל יומן לתוך שוקולד מפנה כמו שאתה לטבול כדי להבטיח כיסוי מלא. הרם את היומן מתוך השוקולד, לתת הרבה של טפטוף עודף בחזרה לתוך המיכל.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
הניחו את בולי העץ המצופים בשוקולד על הקלף או על מגש נייר השעווה. חזור עם כל היומנים, הוספת שוקולד יותר לפי הצורך כדי להבטיח כיסוי מלא. כאשר כל היומנים מכוסים להחזיר את היומנים למקפיא במשך כ -10 דקות. ואז לחזור על ההליך. אתה יכול לחזור על כל התהליך בפעם שלישית, אם אתה אוהב את השוקולד שלך די עבה. אבל פעמיים מתאים לי.לאחר הטבילה הסופית, להחזיר אותם למקפיא במשך 10 דקות נוספות. להסיר אותם אחד בכל פעם על משטח חיתוך. הרץ סכין חדה מאוד מתחת למים חמים וחתוך את בולי העץ לחתיכות בעובי 3/4 אינץ'. לשטוף ולחמם את הסכין בין כל חתך.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
מקשטים עם רסיס קטן של ג ' ינג ' ר crystalized לחוץ למרכז של כל פרוסה, אם משתמשים. הם עשויים להישמר במקרר עד כשעה לפני ההגשה. הם הכי טובים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. החיבור Chenin Blanc תערובת עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
תערובת שנין בלאן מסה
תערובת שנין בלאן מסה
יין לבן עתיק, שנין בלאן, שימש כעוגן של יין זה ונתן לו את פריותו העזה וחומצותו המרעננת. Viognier מוסיף הערות פרחוני מתובל ועשיר רך, מושך אל החיך. מושלם עם פירות ים ועוף בגריל.