שוקולד-ערמון טורטלי (עוגיות חג המולד)
שוקולד ערמון טורטלי (עוגיות חג המולד) עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 28 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו ערמונים קלויים מצנצנת, ביצה, ל 4 קרום העוגה שנרכשו, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו Tortelli di Castagne: ערמונים Tortelli, חייב לנסות עוגת חג המולד-עוגת ערמונים שוקולד, ו תפריט חג המולד של קנווד: ריבועי ערמון שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: חותך עוגיות עגול 3 אינץ
מניחים מדף במרכז התנור ומחממים עד 425 מעלות F. קו תבנית אפייה גדולה עם נייר קלף.
ערבבו את הערמונים, הסוכר והמלח במעבד מזון עד שהערמונים נטחנים היטב.
מוסיפים את הרום, קקאו, קינמון, ציפורן וג ' ינג ' ר. תערובת עד המילוי הוא כמעט חלק, גירוד את קערת העבודה לפי הצורך.
מוסיפים את השוקולד צ ' יפס ואת הדופק עד בשילוב. (ניתן לבצע 2 ימים מראש).
עבודה עם קרום עוגה 1 בכל פעם, לפרוש את קרום העוגה על משטח עבודה, באמצעות חותך עגול 3 אינץ', לחתוך 10 סיבובים מכל קרום.
מברשת את סיבובים מאפה עם ביצה מוכה כדי לכסות. זרוק 1 כפית נדיבה של המילוי למרכז של כל סיבוב. מקפלים חצי מהבצק על המילוי ולאטום כדי לעשות צורה חצי עיגול.
צחצח את ראש הטורטלי עם הביצה המוכה.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה ואופים עד חום זהוב פריך, 15 עד 17 דקות.
העברה למתלה וקריר לטמפרטורת החדר. אבק עם אבקת סוכר ומגישים.