שוקולד קפוא "סופלה©s
שוקולד קפוא "Soufflés עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 212 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פודינג מיידי בטעם שוקולד ג'לי, עוגיות אוריאו, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-15 דקות. נסו סופלה שוקולד לשניים, שוקולד מריר-אגוזי לוז סופלה©, ו תירס סופלה© (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים תערובות פודינג וחלב בקערה גדולה עם להקציף 2 דקות. מערבבים בשוט מגניב.
כפית חצי כל אחת מתערובת העוגיות והפודינג באופן שווה לתוך 8 (8-או 9-עוז.) כוסות נייר; לחץ בעדינות עם כף כדי לשחרר כיסי אוויר. חזור על שכבות.
להקפיא 5 שעות או עד המשרד.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר על 15 דקות. לפני ההגשה כדי לרכך מעט. לקלף נייר מן סופלים.
מניחים סופלים על צלחות; מקשטים עם דובדבנים.