שוקולד שדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שוקולד שדים. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 92 גרם של שומן, וסך הכל 1373 קלוריות. אם יש לכם ביצים, חלב חמאה, שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו עוגת שוקולד שטני של הגברת הדרומית, עגבניות שדים, ו שדים רכובים על סוסים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 2 1/2 אינץ ' חותך ביסקוויט וציפוי (צנרת) שקית קצה
לקבלת עוגת גיליון שוקולד הטובה ביותר: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. השתמש במחבת עוגה 18-by-13 אינץ'.
חותכים נייר קלף כדי להתאים את המחבת ולרסס כל צד בתרסיס אפייה.
בקערת ערבוב, לשלב את הקמח, סוכר מגורען ומלח. בסיר, להמס את החמאה.
מוסיפים את הקקאו לחמאה ומערבבים יחד.
מוסיפים 1 כוס מים רותחים למחבת ולאחר מכן מאפשרים לתערובת להרתיח במשך 30 שניות.
יוצקים על תערובת הקמח, ומערבבים קלות להתקרר.
יוצקים את חלב החמאה לתוך קערה ומוסיפים את סודה לשתיה, וניל וביצים מוכות. מערבבים את תערובת החמאה לתוך תערובת חמאה / קמח.
יוצקים לתוך מחבת עוגה מוכנה ואופים במשך 20 דקות.
חותכים את העוגה מקורר לתוך מעגלים עם חותך ביסקוויט 2 1/2 אינץ', ולאחר מכן להניח את העיגולים על מחבת גיליון אחר עם מתלה חוט; להגדיר את המחבת במקרר כדי לוודא שאין חום לעוגה בכלל. (הציפוי הוא כל כך קל ורך, הקרירות תעזור לשמור את כל זה ביחד.)
עבור ציפוי לבן: בסיר קטן, לטאטא את הקמח לתוך החלב והחום, ערבוב כל הזמן, עד שהוא מתעבה. אתה רוצה שזה יהיה מאוד עבה-עבה יותר מעוגת תערובת, יותר כמו תערובת בראוני.
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. אם ממהר, מניחים את הסיר על קרח בכיור במשך כ 10 דקות בערך עד התערובת מתקררת. זה חייב להיות מגניב לחלוטין לפני שאתה משתמש בו בשלב הבא. מערבבים בוניל.
בעוד התערובת מתקררת, שמנת החמאה וסוכר מגורען יחד עד אור ורך. אתה לא רוצה שיישאר גרגרי סוכר. לאחר מכן מוסיפים את תערובת חלב/קמח מקורר לחלוטין להכות את תאורת היום החיים ממנו. אם זה נראה מופרד, אתה לא הכה אותו מספיק! מקציפים אותו עד שהוא כל משלב ודומה קצפת. תפוס כפית וטעם את הטוב הנפלא הזה. אם יש שמאל לאחר מבחן הטעם שלך, להפיץ אותו על עוגת שוקולד מקורר.
מחממים את השמנת עד שהיא חמה מאוד.
מוסיפים את הוניל, ואז שופכים על חתיכות השוקולד. מערבבים כדי להמיס לחלוטין.
מניחים את הציפוי הלבן לתוך שקית ציפוי. לסחוט את הציפוי על מעגל אחד של עוגה. לחץ על מעגל שני למעלה. באמצעות מצקת, יוצקים גנאש על העוגה, ומאפשר שוקולד לדרוס את הצדדים.
הנח 3 דובדבנים במרכז. חזור על התהליך עם כל עוגה. תרגיע את העוגות עד שתהיה מוכן להגיש!