קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד שדים

שוקולד שדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שוקולד שדים. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 92 גרם של שומן, וסך הכל 1373 קלוריות. אם יש לכם ביצים, חלב חמאה, שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו עוגת שוקולד שטני של הגברת הדרומית, עגבניות שדים, ו שדים רכובים על סוסים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 2 1/2 אינץ ' חותך ביסקוויט וציפוי (צנרת) שקית קצה
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
3
לקבלת עוגת גיליון שוקולד הטובה ביותר: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. השתמש במחבת עוגה 18-by-13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
חותכים נייר קלף כדי להתאים את המחבת ולרסס כל צד בתרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בקערת ערבוב, לשלב את הקמח, סוכר מגורען ומלח. בסיר, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מוסיפים את הקקאו לחמאה ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
7
מוסיפים 1 כוס מים רותחים למחבת ולאחר מכן מאפשרים לתערובת להרתיח במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
יוצקים על תערובת הקמח, ומערבבים קלות להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
9
יוצקים את חלב החמאה לתוך קערה ומוסיפים את סודה לשתיה, וניל וביצים מוכות. מערבבים את תערובת החמאה לתוך תערובת חמאה / קמח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
יוצקים לתוך מחבת עוגה מוכנה ואופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
11
תן לעוגה להתקרר לחלוטין.
12
חותכים את העוגה מקורר לתוך מעגלים עם חותך ביסקוויט 2 1/2 אינץ', ולאחר מכן להניח את העיגולים על מחבת גיליון אחר עם מתלה חוט; להגדיר את המחבת במקרר כדי לוודא שאין חום לעוגה בכלל. (הציפוי הוא כל כך קל ורך, הקרירות תעזור לשמור את כל זה ביחד.)
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
עבור ציפוי לבן: בסיר קטן, לטאטא את הקמח לתוך החלב והחום, ערבוב כל הזמן, עד שהוא מתעבה. אתה רוצה שזה יהיה מאוד עבה-עבה יותר מעוגת תערובת, יותר כמו תערובת בראוני.
מרכיבים שתצטרך
תערובת בראוניתערובת בראוני
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
14
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. אם ממהר, מניחים את הסיר על קרח בכיור במשך כ 10 דקות בערך עד התערובת מתקררת. זה חייב להיות מגניב לחלוטין לפני שאתה משתמש בו בשלב הבא. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
15
בעוד התערובת מתקררת, שמנת החמאה וסוכר מגורען יחד עד אור ורך. אתה לא רוצה שיישאר גרגרי סוכר. לאחר מכן מוסיפים את תערובת חלב/קמח מקורר לחלוטין להכות את תאורת היום החיים ממנו. אם זה נראה מופרד, אתה לא הכה אותו מספיק! מקציפים אותו עד שהוא כל משלב ודומה קצפת. תפוס כפית וטעם את הטוב הנפלא הזה. אם יש שמאל לאחר מבחן הטעם שלך, להפיץ אותו על עוגת שוקולד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
1
מחממים את השמנת עד שהיא חמה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
2
מוסיפים את הוניל, ואז שופכים על חתיכות השוקולד. מערבבים כדי להמיס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1
מניחים את הציפוי הלבן לתוך שקית ציפוי. לסחוט את הציפוי על מעגל אחד של עוגה. לחץ על מעגל שני למעלה. באמצעות מצקת, יוצקים גנאש על העוגה, ומאפשר שוקולד לדרוס את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
2
הנח 3 דובדבנים במרכז. חזור על התהליך עם כל עוגה. תרגיע את העוגות עד שתהיה מוכן להגיש!
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן