Orecchiette עם עגבניות שרי, Marjoram, ו Ricotta Salata
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Orecchiette עם עגבניות שרי, Marjoram, ו Ricotta Salatan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 673 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. אם יש לכם בצל, שמן זית, עלי אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט תירס בגריל עם עגבניות שרי, ארוגולה וריקוטה סלטה, Orecchiette עם ירקות, שעועית Garbanzo ו ריקוטה סלטה, ו סלט סקווש מגולח עם עגבניות וריקוטה סלטה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים לרתיחה ומלח בנדיבות.
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני; מערבולת ב 2 כפות. שמן.
מוסיפים בצל וקורט של מלח. מבשלים עד מכרז, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות. זה בסדר אם בצל מרים צבע, אבל לא נותן לו לשרוף; להוסיף התזה של מים אם אתה צריך. מערבבים בצ ' ילה ושום; לבשל 1 דקה.
מוסיפים חצי עגבניות ומבשלים עד jammy, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות. "
תן להם לבשל עד שהם מתמוטטים ולהתחיל לעשות בועות syrupy, " אומר Nosrat.
מרתיחים orecchiette עד מכרז לנשוך, 7 עד 10 דקות אם טרי, 15 עד 20 אם יבש.
לגרוף את הפסטה ולהוסיף למחבת, יחד עם שאריות עגבניות וחצי מיורן. אם הפסטה נראית יבשה, מוסיפים מעט שמן ומי פסטה. אם תרצו, תערבבו קצת ריקוטה סלטה. כף לתוך קערות העליון עם ריקוטה ו marjoram הנותרים.
* בגלל פסטה קנה הוא דק יותר תוצרת בית, אתה מקבל יותר חתיכות לכל קילו.