שוקולד תוסס, אגוזי לוז וכמהין תפוזים
שוקולד תוסס, אגוזי לוז וכמהין תפוזים יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו את פרנג'ליקו, דבש ערמונים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו כמהין שוקולד שתיינית, כמהין שוקולד שתיינית, ו עוגת קרם אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את אגוזי לוז וגרידת תפוז לתוך מעבד מזון ולעבד עד הקרקע דק מאוד.
יוצקים סוכר, דבש ומים לסיר להגדיר על חום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. אפשר לו בועה וקצף, ערבוב ברציפות, במשך 6 דקות, או עד כל גרגרי הסוכר להתמוסס לחלוטין ואת התערובת מתעבה לסירופ קצף. כבה את החימום.
יוצקים את סירופ הסוכר החם עדיין על אגוזי לוז הקרקע, לסגור את מעבד המזון, ולעבד במשך שתיים עד שלוש דקות. המשך עיבוד, ושופכים את Frangelico, Grand Marnier ותמצית אגוזי לוז לתוך צינור מזין של מעבד המזון כף אחת בכל פעם או עד התערובת מדללת והופך מעט נוזלי. לזרוק את אבקת הקקאו, ולהמשיך לעבד עוד 3 עד 4 דקות עד התערובת הופכת חלקה ואחידה לחלוטין.
מעבירים את תערובת אגוזי לוז ממותק ומתובל לקערה, מכסים אותו בחוזקה, ומקררים בין לילה, 8 עד 12 שעות.
הסר את הקערה מהמקרר וגרוף החוצה 1 כף של תערובת אגוזי לוז, טופס לתוך כדור לדלות אותו אבקת סוכר או קקאו של קונדיטור. המשך לעבוד עד שמיצית את הבלילה. לאחסן במיכל אטום במקרר עד 2 שבועות, ומגישים צונן.