רוזטות יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. אם יש לך שבבי שוקולד חצי -weet, מלח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שושנות, שושנות תפוחי אדמה, ו רוזטות צ'ואי מרנג (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית עמוקה, לנצח סוכר מגורען, מלח וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית. היכו ב 2 כפות שמן, מים וקמח עד חלקה. בסיר 3 ליטר, שמן חום (2 עד 3 אינץ') כדי 204°.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
קמח לכל מטרה
מים
ביצה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מחבת רוטב
קערה
2
מחממים ברזל רוזט על ידי הצבת שמן חם 1 דקה. ברז עודף שמן מברזל על מגבות נייר. לטבול ברזל חם לתוך הבלילה רק לקצה העליון (לא ללכת מעל). מטגנים כ -30 שניות או עד חום זהוב. מיד להסיר רוזט; הפוך על מגבות נייר כדי מגניב. (אם רוזט לא פריך, הבלילה עבה מדי; מערבבים כמות קטנה של מים או חלב.)
מרכיבים שתצטרך
מים
חלב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
מחממים ברזל בשמן חם ברז על מגבות נייר לפני ביצוע כל רוזט. (אם הברזל לא חם מספיק, הבלילה לא מקל.)
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
4
מפזרים אבקת סוכר רק לפני ההגשה או טפטוף עם זיגוג שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולד
אבקת סוכר
5
כדי להפוך את זיגוג שוקולד, בכוס מדידה למיקרוגל 2 כוסות, מקום שוקולד צ ' יפס, חמאה וסירופ תירס. מיקרוגל נחשף על בינוני 1 עד 2 דקות או עד שוקולד ניתן לערבב חלק.