שזיף לשמר ריבה
שזיף לשמר ריבה יכול להיות רק התבלין אתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומתכון טבעוני יש 1218 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שזיפים טארט, סוכר, תפוז בטבור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו לשמר שזיף, ריבת שזיפים, ו ריבת שזיף ג'ינג'ר.
הוראות
הכן צנצנות לשימורים: הכן צנצנות לשימורים בכל אחת מהדרכים הבאות: אתה יכול להפעיל אותם באמצעות מחזור קצר על מדיח הכלים שלך.
אתה יכול למקם אותם בסיר גדול (12 ליטר) של מים על גבי מדף מהביל (כך שהם לא נוגעים בתחתית המחבת), ולהביא את המים לרתיחה במשך 10 דקות.
או שאתה יכול לשטוף את הצנצנות, לייבש אותם, ולמקם אותם, ללא מכסים, בתנור 93° במשך 10 דקות.
שים שזיפים, סוכר, תפוז, לימון וצימוקים לתוך מחבת 6 או 8 ליטר גדול.
חום עד הרתיחה. מרתיחים בעדינות במשך 20 עד 25 דקות, ערבוב לעתים קרובות, או עד התערובת מתחילה להתעבות מעט.
אם אתה רוצה, להשתמש מספריים מטבח לחתוך כמה קליפות הדר ארוך יותר.
בזהירות מצקת את לשמר לתוך צנצנות, אחד בכל פעם, משאיר 1/4 אינץ ' שטח הראש בחלק העליון של צנצנות עבור חותם ואקום.
נגב את הטבעת עם מגבת נייר נקייה ורטובה.
מניחים את המכסה על הצנצנת, אבטחה עם טבעת צנצנת.
אפשר לצנצנות לשבת בן לילה. אתם תשמעו אותם משמיעים קול נפץ כאשר נוצר חותם ואקום.