שחייה למבוגרים: יצירת צמת היין המושלמת עשויה להיות רק המשקה שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1100 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך חוט בישול, אני מגיש את זה על שום צלוי מחית גזר לבן. וגם, תרמילי הל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו האי לשחות קינוח, צלעות מושלמות עם יין אדום Jus, ו צלוי צלעות מושלם עם יין אדום Jus (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 275 מעלות. נמוך ו slow.In תנור הולנדי, לחמם את השמן וחום בכל צד של צלי כבש. שים בצד על מגש.
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מוסיפים את הבצל ואת הגזר ואת השום ציפורן ו לטגן במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
להוסיף רק קצת יין כדי deglaze המחבת. להזיע תערובת זו במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את היין, הסירופ או המיץ, ואת הדובדבנים המיובשים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשים
1 כף סוכר אדום גס
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
הוסף את sprig רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
6
מניחים את הצלי כבש בסיר, צד שומן up.In הגבינה, לעטוף את כל הדברים מאבקת הקקאו לפלפלים. לקשור בחבילה. שים את הצרור הזה ליד הטלה. מכסים ומניחים בתנור במשך שלוש שעות.זה צריך להיות רך כמו עצם.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
הסר את הצלי על מגש, לכסות ולשמור חם. מסננים את נוזל הבישול מעל קערה כדי ללכוד את כל זה טעים צמות נוזל. תשליך את כל המוצקים והצרור. הוא עשה את עבודתו ועשה אותה היטב.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
שים את הנוזל בחזרה בסיר ומבשל, חשוף, על הכיריים עד שהוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף.אני מגיש את זה על שום קלוי מחית גזר לבן. וכן, הילד אכל את זה. היא גונבת גם את השוקולד המריר שלי. ושותה את הקפה שלי.