קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שטרודל אגס וערמוני

שטרודל אגס וערמוני
שטרודל אגס וערמוני עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגסים, סוכר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו שטרודל אגס, שטרודל אגס מושלם, ו שטרודל אגס פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חמאה בסיר בינוני וחום מעל חום בינוני. ברגע שהחמאה מתחילה לחום ולהריח אגוזי, כ -5 דקות, להסיר מחום ומערבלת בעדינות פאן עד הנוזל הוא בינוני זהוב חום ויש מוצקים עמוקים רבים בתחתית. מיד לשפוך לתוך מיכל אטום, גירוד כמה שיותר מתחתית המחבת ככל שתוכל. לאחר מקורר מעט, מערבבים בעדינות להשעות מוצקים משחימים ולמדוד את 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2
מערבבים קמח ומלח בקערת ערבוב בינונית, ולאחר מכן מוסיפים חמאה משחימים ומים. באמצעות מזלג, לערבב בעדינות עד שכל הקמח היבש נספג. לטפוח בצק לתוך מלבן, לעטוף פלסטיק צמרמורת מעט, עד קצת מוצק.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1
מערבבים סוכר, חמאה, מלח וחומץ בסיר בינוני על אש נמוכה. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חמאה וסוכר נמסים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
הסר מהחום ומערבבים באגסים, ערמונים ופירורים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
אופים: מחממים תנור ל 191°. אם יש לך גיליונות קלף, לקפל אחד לשניים, מקמט בחדות. אם אתה משתמש קלף מגולגל, לחתוך חתיכה כי הוא לפחות שתי רגליים ארוכות וקמט בחדות באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
4
מניחים את הבצק בין הקלף לגליל דק ככל האפשר, מסתובבים, מתקלפים ומהפכים לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מאוזן ומלבני. אתה צריך בסופו של דבר עם ריבוע מחוספס של כ 12 על ידי 12 אינץ', אם כי זה עשוי להיות מלבני יותר אם באמצעות קלף גיליון. מקלפים בעדינות קלף מלמעלה, ואז מסובבים וחוזרים כדי שהבצק לא יידבק ויקרע.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
5
מסדרים מילוי באופן שווה בשורה סנטימטר או שניים למעלה מהקצה התחתון של הבצק. השתמש קלף לגלגל את תחתית הבצק מעל מילוי, ולאחר מכן בעדינות לקלף אותו משם. המשיכו לגלגל בצק בחוזקה, באמצעות קלף כדי לדחוף, עד שכל הבצק מגולגל סביב מילוי והקצה העליון תחוב מתחת. לקצץ קלף כדי להתאים על תבנית אפייה, ולאחר מכן להשתמש קלף שנותר משני צדי הגליל כמו קלע להרים בעדינות שטרודל על גבי תבנית אפייה. אם תרצה, מברשת בעדינות עם ביצה מוכה לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים במשך 20 דקות, ואז להסתובב ולאפות עוד 15-20, עד הבצק מבושל לחלוטין. אל תהיה מודאג מדי על כל פיצוח או מיצים דולפים. אפשר להתקרר באופן מלא לפני חיתוך וחימום לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה