שטרודל אספרגוס
שטרודל אספרגוס הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לכם רוטב חריף, חצי-חצי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שטרודל אספרגוס, שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), ו שטרודל חם (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס.
הסר קשקשים מגבעולים עם סכין או מקלף ירקות, אם תרצה.
חותכים גבעולים לשניים; לסדר ספינת ירקות מעל מים רותחים. כיסוי וקיטור 5 דקות.
מניחים אספרגוס במי קרח; להפריש.
סאטו שאלוט ב 2 כפות חמאה בסיר כבד על חום בינוני עד במכרז.
מוסיפים קמח, ערבוב עד חלקה. לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להוסיף חצי וחצי; לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה. מערבבים במיץ לימון ו-5 המרכיבים הבאים.
מניחים גיליון 1 של פילו על מגבת לחה (לשמור הנותרים פילו מכוסה).
מברשת עם 2 כפיות חמאה מומסת.
שכבת גיליון שני של פילו על הסדין הראשון; מברשת עם 2 כפיות חמאה.
חותכים את הערימה לחצי לאורכו, מה שהופך 2 מלבנים.
מניחים שמינית של אספרגוס בקצה הקצר של כל מלבן; כפית שמינית של תערובת רוטב על אספרגוס על כל מלבן. מקפלים קצוות של מלבנים על אספרגוס; להפשיל אופנת ג ' לירול. חזור עם הנותרים פילו, חמאה, אספרגוס, ותערובת רוטב.
מברשת מנות פילו עם הנותרים חמאה מומסת; מקום על תבנית אפייה משומנת.
אופים ב 350 במשך 30 דקות.