קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שטרודל תפוחי אדמה עם רוטב שמיר

שטרודל תפוחי אדמה עם רוטב שמיר
אם $ 5.44 למנה נופל בתקציב שלך, שטרודל תפוחי אדמה עם רוטב שמיר עשוי להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 633 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, פטריות שיטאקי, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. נסו לביבות תפוחי אדמה-רוטב שמיר, לביבות פירה ללא גלוטן עם רוטב שמיר לימון שמנת, ו שטרודל רוזמרין תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מאפה מברשת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2
מחממים תנור ל -400 גרגירים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
בסיר גדול של מים מומלחים מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
במחבת גדולה ממיסים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן זית על אש בינונית ומקפיצים את הבצל והשום עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את פטריות הכפתורים ומקפיצים עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
7
מוסיפים את התערובת לקערה עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
ממיסים את יתרת החמאה והשמן באותה מחבת ומקפיצים את פטריות השיטאקי עד להזהבה, מוסיפים לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
יוצקים את הוורמוט הלבן למחבת החמה ומבשלים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוסיפים לתערובת תפוחי האדמה והפטריות את הוורמוט, האורגנו, הטימין והפטרוזיליה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל כשרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ורמוטורמוט
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
11
מפוררים את השבר הרך לתערובת תפוחי האדמה והפטריות ומשלבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
גבינת עיזיםגבינת עיזים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
12
הניחו 1 דף פילו על משטח נקי ויבש והברישו בחמאה מבהירה. המשך בשכבות עם 2 גיליונות פילו נוספים המברישים כל גיליון בחמאה מבהירה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקתחמאה מזוקקת
13
מניחים את תערובת הפטריות על פני השליש התחתון של שכבות הפילו.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
14
מגלגלים את השטרודל כמו גליל קפיץ, תוחבים את הצדדים ליצירת גליל הדוק.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
15
מניחים את השטרודל על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
16
מברישים את החלק החיצוני של השטרודל בחמאה מבהירה ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקתחמאה מזוקקת
17
אופים במשך 15 דקות, להפחית את החום ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
18
אופים עוד 15 דקות, עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
19
חותכים את השטרודל ל -6 פרוסות ומגישים עם רוטב השמיר החם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שמירשמיר
20
בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה ממיסים את החמאה ומקפיצים את שאלוט עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
21
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
22
מנמיכים את האש לנמוך בינוני ומבשלים עד להפחתה ב -1/
23
מערבבים פנימה את השמיר ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמירשמיר

מרכיבים

9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות כפתור, חתוכות לקוביותפטריות כפתור, חתוכות לקוביות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרך שבררך שבר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה מזוקקת, נמסהחמאה מזוקקת, נמסה2(חוֹרֶף)שמיר קצוץשמיר קצוץ2(חוֹרֶף)עלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית, בתוספת 1 כףשמן זית, בתוספת 1 כף2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק2(חוֹרֶף)עלי אורגנו טריים קצוציםעלי אורגנו טריים קצוצים2(חוֹרֶף)עלי פטרוזיליה איטלקיים טריים קצוציםעלי פטרוזיליה איטלקיים טריים קצוצים3גיליונותבצק פילובצק פילו596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשאלוט קצוצים דקשאלוט קצוצים דק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות שיטאקה, נבעו ופרוסיםפטריות שיטאקה, נבעו ופרוסים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלח, בתוספת 1 כףחמאה ללא מלח, בתוספת 1 כף1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2(חוֹרֶף)ורמוט לבןורמוט לבן2תפוחי אדמה מזהב יוקון, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץתפוחי אדמה מזהב יוקון, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ