שיבולת שועל-עוגות קרם תפוחים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 297 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך אבקת סוכר, סוכר מגורען, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: שיבולת שועל-עוגות קרם תפוחים, עוגות קרם שיבולת שועל, ו עוגות קרם שיבולת שועל.
הוראות
הערה: תערובת חמאת התפוחים וגבינת Neufchatel חייבת להתבצע קודם. עם מערבל יד, לערבב גבינת Neufchatel, 3 כף. חמאה ותפוחים. מוסיפים לאט אבקת סוכר ומערבבים עד חלקה.
התערובת צריכה להיות מוצקה יותר להפצה קלה יותר.
כדי להפוך את העוגיות, להתחיל על ידי ערבוב 1/3 כוס חמאה בקערה גדולה.
מוסיפים סוכר חום, סוכר מגורען, אבקת אפייה, סודה לשתיה וקינמון; מערבבים היטב.
לאחר מעורבב, הכה בביצה ווניל. מקציפים את הקמח. מערבבים שיבולת שועל ותפוחים.
זרוק בצק עוגיות על גיליון עוגיות ungreased (12 לכל אצווה= 2 קבוצות).
אופים במשך 8 עד 10 דקות או עד הסוף. אפשר להתקרר.
לאחר התקרר, להסיר את תערובת גבינת Neufchatel מהמקרר.
מורחים תערובת בצד התחתון של עוגייה אחת, ואז מוסיפים עוד עוגייה כדי להכין כריך. חזור עם עוגיות שנותרו.