קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות2
מגזין

שיבולת שועל עוגיות תפוח פריך

שיבולת שועל עוגיות תפוח פריך
עוגיות שיבולת שועל תפוח יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-9 מנות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 594 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא סירופ מייפל, צימוקים, שיבולת שועל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שיבולת שועל עוגיות תפוח פריך, ברי פריך עם עוגיות שיבולת שועל להתפורר, ו דובדבן אפרסק פריך עם עוגיית שיבולת שועל להתפורר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור שלך ל 350ºF.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את התפוחים בתבנית אפייה 8 × 8 אינץ'. לזרוק עם צימוקים, סירופ מייפל, וקינמון, כדי מעיל. לנער את המחבת למטה בקלילות אפילו את התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מניחים את שיבולת השועל במטחנת התבלינים או מעבד מזון ודופק 5 או 6 פעמים כדי לשבור אותם קצת. אתה צריך בסופו של דבר עם תערובת של קמח שיבולת שועל לחתוך שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
קמח שיבולת שועלקמח שיבולת שועל
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מערבבים את שיבולת השועל הטחונה מעט, סוכר חום ומלח בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
5
הוסף את המרגרינה, שמן, או קיצור, ומועך את כל זה יחד עם מזלג עד המרכיבים הם מעורבים היטב בצורת פירורים גס.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
דַק-דַק-
6
מפזרים את תערובת שיבולת השועל (ראה הערות להלן) באופן שווה על התפוחים, ואופים במשך 30 עד 45 דקות, או עד שהוא מגיע לרמה הרצויה של doneness. בעלי אוהב את התפוחים ממש רכים ואת ציפוי פריך, אז אנחנו עושים 45 דקות בתנור הסעה, אבל זה מבחינה טכנית יהיה מבושל ב 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות