קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

שייפטון

שייפטון
שיאפטון דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.11 דולר למנה. מנה עיקרית זו כוללת 1323 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 83 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם פסטה קנלוני, מלח, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 66%. מתכונים דומים: .

הוראות

1
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מחממים תנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מבשלים פסטה על פי הוראות החבילה אבל להסיר 1 דקה מוקדם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
מסננים ומרעננים במים קרים ומסננים שוב ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מניחים נקניק מבושל מגניב במעבד מזון ודופק עד הקרקע אבל לא הרבה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6
מניחים בקערת ערבוב גדולה ומוסיפים פרושוטו קוטו, ביצים, 1/2 כוס גבינה מגוררת ו 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל וממלאים בזהירות, בעזרת שקית צנרת או כף קטנה, לצינורות פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פרושוטופרושוטו
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
7
שכבו צינורות פסטה בתבנית אפייה משומנת בגודל 8 אינץ 'על 10 אינץ', לסירוגין עם רוטב עגבניות וגבינה מגוררת, עד שהמנה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
מכניסים לתנור ומבשלים 15 עד 20 דקות עד להזהבה ופריכה מעל ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
קולים את הבצל והשום בשמן הזית על אש בינונית עד לשקיפות, אך לא שחומים (כ -10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
10
מוסיפים את טימין וגזר ומבשלים 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
11
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבעבע בלבד, מערבבים מדי פעם למשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
12
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב עשוי להיות בקירור עד שבוע או להקפיא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)