קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

שייקר בסגנון אגוז וקציץ רוזמרין

שייקר בסגנון אגוז וקציץ רוזמרין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל אגוז בסגנון שייקר כיכר רוזמרין. והוא מספק כ 16 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. אם יש לך שמרים, חלב חם מאוד, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו חטיפי לימון בסגנון שייקר, ירכיים מעושנות בסגנון שייקר, ו קישואים-כיכר אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים חלב לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים בסוכר, חמאה ומלח; קר לפושר.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים 1/4 כוס מים חמים בקערה קטנה; לערבב בשמרים.
מרכיבים שתצטרך
4
בואו לעמוד 6 דקות.
5
מערבבים תערובת שמרים 1 ביצה לתוך תערובת חלב פושרת.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים 4 כוסות קמח. הכה עם כף עץ עד שהתערובת חלקה. מכסה קערה עם לעטוף פלסטיק ולתת ספוג לעמוד עד בועות להופיע בקצה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים אגוזים ורוזמרין לתוך ספוג.
מרכיבים שתצטרך
8
מערבבים בקמח, 1/3 כוס בכל פעם, עד לקבלת בצק רך ודביק. להפוך את הבצק על פני השטח משוריינים ללוש עד חלקה כבר לא דביק, זרועים קמח לפי הצורך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מברשת לנקות קערה גדולה עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים בצק; פונים למעיל. מכסה קערה עם פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
11
בואו בצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
12
מברשת שני 8 1/2x4 1/2x2 1/2 אינץ מחבתות nonstick עם שמן. אגרוף בצק למטה ולהפוך על משטח עבודה; צורה לשני כיכרות באורך 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
13
מקום במחבתות.
14
תן לעלות, חשף, עד כמעט הוכפל נפח, כ -45 דקות.
15
מתלה מיקום בשליש התחתון של התנור מחממים ל 191°. באמצעות סכין משונן, לעשות רדודים לחתוך את מרכז כל כיכר.
16
מברשת כיכרות עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
17
אופים עד הזהב וקשוח, כ -35 דקות. להפוך לחמים מתוך מחבתות. מגניב על מדפים.