שייקר בסגנון אגוז וקציץ רוזמרין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל אגוז בסגנון שייקר כיכר רוזמרין. והוא מספק כ 16 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. אם יש לך שמרים, חלב חם מאוד, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו חטיפי לימון בסגנון שייקר, ירכיים מעושנות בסגנון שייקר, ו קישואים-כיכר אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בסוכר, חמאה ומלח; קר לפושר.
מניחים 1/4 כוס מים חמים בקערה קטנה; לערבב בשמרים.
מערבבים תערובת שמרים 1 ביצה לתוך תערובת חלב פושרת.
מערבבים 4 כוסות קמח. הכה עם כף עץ עד שהתערובת חלקה. מכסה קערה עם לעטוף פלסטיק ולתת ספוג לעמוד עד בועות להופיע בקצה, על 15 דקות.
מערבבים אגוזים ורוזמרין לתוך ספוג.
מערבבים בקמח, 1/3 כוס בכל פעם, עד לקבלת בצק רך ודביק. להפוך את הבצק על פני השטח משוריינים ללוש עד חלקה כבר לא דביק, זרועים קמח לפי הצורך, על 10 דקות.
מברשת לנקות קערה גדולה עם שמן.
מוסיפים בצק; פונים למעיל. מכסה קערה עם פלסטיק.
בואו בצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מברשת שני 8 1/2x4 1/2x2 1/2 אינץ מחבתות nonstick עם שמן. אגרוף בצק למטה ולהפוך על משטח עבודה; צורה לשני כיכרות באורך 8 אינץ'.
תן לעלות, חשף, עד כמעט הוכפל נפח, כ -45 דקות.
מתלה מיקום בשליש התחתון של התנור מחממים ל 191°. באמצעות סכין משונן, לעשות רדודים לחתוך את מרכז כל כיכר.
אופים עד הזהב וקשוח, כ -35 דקות. להפוך לחמים מתוך מחבתות. מגניב על מדפים.