שיפודי נבטי בריסל ופרושוטו
Brussels Sprout And Prosciutto Skewers is a ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 27 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, פרושוטו, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שיפודי כרוב ניצנים בורבון בייקון, שיפודי כרוב ניצנים במרינדה עם פילאף ג'ינג'ר-שעורה, ו פרושוטו עטוף בשר חזיר Tenderloin עם Ragout Flageolet ועלי כרוב ניצנים מצועצעים.
הוראות
בקערה גדולה, להקציף שמן, סירופ, מלח ופלפל כדי להתמזג. לקצץ כרוב ניצנים בבסיס ולהסיר כל עלים חיצוניים עורי. לזרוק נבטים בתערובת שמן כדי מעיל היטב. קו תבנית אפייה מעוטרת בנייר כסף ולשים נבטים במחבת בשכבה אחת.
צלי, זורק כל 5 דקות, עד נבטים הם השחמה אבל במכרז פריך, 10 עד 12 דקות בסך הכל.
הסר מהתנור ולתת מגניב 10 דקות.
בינתיים, לחתוך כל פרושוטו לחתוך לרצועות על 1 ב. רחב. בעדינות לעטוף כל נבט לאורכו ברצועה prosciutto. הכנס קיסם לתוך הבסיס של כל נבט.
הפוך קדימה: להכין דרך שלב 2 עד 1 יום קדימה; צמרמורת, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר, ואז להמשיך.