שיפודי סלמון עם פסטו לימון-פטרוזיליה
שיפודי סלמון עם לימון-פטרוזיליה פסטו דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך פלפל, שמן זית extravirgin, orzo, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה מרהיב. מתכונים דומים: פטרוזיליה ופסטו לימון, שיפודי ירקות פסטו לימון, ו ארטישוק ופטרוזיליה, פסטו לימון משומר.
הוראות
שלב ראשון 7 מרכיבים במעבד מזון.
להוסיף 1 1/2 כפות שמן תערובת עשב; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים. תניח בצד.
דגים חוט באופן שווה על כל אחד 16 שיפודים.
דגים מברשת עם הנותרים 1 כף שמן; מפזרים באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ופלפל. מסדרים שיפודים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 1 דקה בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
הסר מן הגריל, ולשמור על חם.
שלב orzo ונותר 1/4 כפית מלח; לזרוק היטב.
מניחים 1/2 כוס orzo על כל אחד 8 צלחות; לסדר 2 שיפודים על כל צלחת. למעלה כל מנה עם כ 1 כף תערובת עשב.
מקשטים עם גבעולי פטרוזיליה ופלחי לימון, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.