שיפודי פהיטה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? שיפודי פהיטה יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 408 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, בצלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -38 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: שיפודי פהיטה עוף ליים צ'יפוטלה, שיפודי סטייק פהיטה בטבילה חזרת, ו שיפודי ברביקיו עוף Fajita קבב.
הוראות
בתערובת גדולה resealable יחד את מיץ לימון, שום, רוטב חם, שמן קנולה ואבקת צ ' ילי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
הסר 1 כף של המרינדה ולהניח בצד.
חותכים את הפלפלים והבצל לחתיכות מרובעות אינץ ' אחד.
שים בשקית עם המרינדה. פורסים את הבשר לרצועות דקות נגד התבואה ומכניסים לתוך השקית עם המרינדה והירקות ומערבבים היטב כדי מעיל הכל עם המרינדה.
מניחים את התיק בקערה גדולה במקרה זה דולף ומקרר במשך שעה וחצי.
מערבבים את המרינדה השמורה עם שמנת חמוצה ומקררים.
אם משתמשים בשיפוד עץ להשרות במים במשך 30 דקות לפני השחלה על בשר וירקות.
הסר את הבשר והירקות מהמקרר ולתת לבוא לטמפרטורת החדר, על 30 דקות. להשחיל את הבשר והירקות על שיפודים. כל שיפוד צריך לקבל 4 חתיכות כל פלפל ובצל ו 3 חתיכות של בשר בקר, לסירוגין כמו שאתה חוט אותם על שיפוד. מבשלים את שיפודי על מחבת גריל או גריל חיצוני על חום גבוה בינוני עד הבשר הוא נדיר בינוני, על 3 עד 4 דקות בצד.
מעוטר בשמנת חמוצה בטעם וכוסברה.