שיפודי רוזמרין של פטריות שיטאקה, ברוקולי שיני שום
שיפודי רוזמרין של פטריות שיטאקה, ברוקולי שיני שום הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 5 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, גבעולי רוזמרין, עלי רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 53 דקות. מתכונים דומים: כרובית וברוקולי עם שיני שום קלויות, אטריות סובה פטריות ברוקולי ושיטאקי, ו שיפודי פטריות שום בלסמי בגריל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את החומרים המרינדה בקערה ומניחים בצד.
בלאנש את הברוקולי במים מלוחים רותחים במשך 2 דקות.
במחבת קטנה מעל חום בינוני, מוסיפים את שמן הזית ומבשלים את שיני השום עד שהם זהובים ורכים. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
הסר את העלים מהחלק התחתון 2/3 של גבעולי רוזמרין ושמור אותם לשימוש עתידי. שיפוד פטריות, ברוקולי floret ו שן שום קלוי על כל sprig רוזמרין.
שים את השיפודים שהושלמו על תבנית אפייה, לצחצח אותם עם המרינדה, ומתבלים עם מלח ופלפל.
גריל שיפודי רוזמרין מעל חום בינוני גבוה במשך כ 1 1/2 דקות בכל צד.
מגישים עם טריז קטן של גבינת קמבוזולה.