שיפון וחרדל סוכר חום
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו מים, חומץ סיידר, כורכום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 32 שעות. נסו סלמון עם סוכר חום וחרדל, סנדוויצ'ים בקר עם חרדל וסוכר חום, ו סלמון עם חרדל וזיגוג סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים זרעי חרדל, מים, חומץ, וויסקי שיפון בקערה קטנה. לכסות ולתת לספוג בטמפרטורת החדר בן לילה.
העברת תערובת זרעי חרדל לצנצנת בלנדר.
מוסיפים סוכר, כורכום ומלח. תהליך עד חלקה.
העברה במיכל אטום ולתת לנוח במקרר במשך 1 עד 2 ימים לפני השימוש.