תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר ונקניק סטרטן. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עוף, חזיר אפוי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו שכבת נקניק, שכבת ביצה ונקניקיות, ו שכבות נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את הלחם על 2 סדינים אפייה גדולים ואופים בשליש העליון והתחתון של התנור במשך 10 דקות, או עד זהב פריך; להעביר את המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, ממיסים את החמאה בשמן הזית.
מוסיפים את הגרייר, פרמזן ולחם לבשר. בקערה אחרת, לטאטא את הביצים, המניה וחצי וחצי ולהוסיף לתערובת הבשר והלחם; לזרוק עד מעורב באופן שווה ולחלח. מכסים את השכבות בפלסטיק ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)