קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

שכבות נקניק ונקניקיות

שכבות נקניק ונקניקיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר ונקניק סטרטן. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עוף, חזיר אפוי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו שכבת נקניק, שכבת ביצה ונקניקיות, ו שכבות נקניק איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את הלחם על 2 סדינים אפייה גדולים ואופים בשליש העליון והתחתון של התנור במשך 10 דקות, או עד זהב פריך; להעביר את המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, ממיסים את החמאה בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4
מוסיף את הבצל, סלרי jalapeo ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את הנקניקיות האיטלקיות ומבשלים, שוברים את כל חתיכות גדולות, עד שכבר לא ורוד, 8 דקות. מערבבים בחזיר, אנדויל, טימין ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
מעבירים לקערה גדולה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את הגרייר, פרמזן ולחם לבשר. בקערה אחרת, לטאטא את הביצים, המניה וחצי וחצי ולהוסיף לתערובת הבשר והלחם; לזרוק עד מעורב באופן שווה ולחלח. מכסים את השכבות בפלסטיק ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
חמאה זכוכית 4 ליטר או צלחת אפייה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
10
להעביר את השכבות לתבנית אפייה מוכנה להחליק את פני השטח. חמאה גיליון גדול של נייר לכסות את צלחת אפייה עם זה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
אופים את השכבות במרכז התנור במשך 30 דקות, או עד שנקבע בקושי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
הסר את רדיד ואופים במשך 45 דקות יותר, או עד השכבה הוא מבעבע ואת החלק העליון הוא זהוב וקשוח.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
תן מגניב במשך 15 דקות לפני ההגשה
14
הפוך קדימה: השכבות האפויות ניתן לשמור בטמפרטורת החדר עד 4 שעות. לחמם לפני ההגשה.