זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל דרומי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 20%, וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: לחם תירס מחבת עם תירס חתוך טרי ובייקון, לחם תירס בייקון, ו לחם תירס בייקון.
הוראות
1
בקערה שלבו את ששת המרכיבים הראשונים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים לתוך 8-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מפזרים בייקון, פרג אם רוצים ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4
אופים בחום של 375 למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי ללחם תירס. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. ג ' יי לור אסטייטס ביי ערפל ריזלינג לבן עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
ג ' יי לור אסטייטס ביי מיסט וייט ריזלינג
קש חיוור בצבע, ריזלינג לבן ערפל המפרץ שלנו יש ניחוחות פרחוניים מפתים עם משמשים ירוקים ופירות תפוחים פיפין. הניחוחות מורחבים על החיך ומוסיפים פריחת תפוז וליצ ' י. עם 2.56% סוכר שיורי המאוזן על ידי החומציות הפריכה באופן טבעי והשפריץ מתסיסה קרירה ארוכה, הריזלינג הלבן הוא יין מרענן המסוגל להשלים את הטעמים התוססים של המטבח הפסיפי או לעמוד בפני עצמו כאפריטיף.