שכבות שיפון שוויצרי
שכבות שיפון שוויצרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. אם יש לכם מוצר ביצה ללא כולסטרול, לחם שיפון בקראווי-שמיר קוקטייל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. נסו שכבות שיפון שוויצרי, בשר חזיר ושכבה שוויצרית, ו יין ושכבה שוויצרית (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס שני 10 אונקיה סגלגל או תבשילים בודדים עם ספריי בישול.
שמן חום במחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בשמן על 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך.
מערבבים בצל, לחם, גבינה ועוף; כף לתוך תבשילים. לנצח את החומרים הנותרים עם מקצף יד עד מעורבב; לשפוך על תערובת לחם. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
אופים חשוף 30 עד 35 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.