שכבות תפוח קרמל
שכבת תפוח קרמל דורשת כשעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת $1.2 למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -9 גרם חלבון , 17 גרם שומן ובסך הכל 599 קלוריות . גשו לסופר וקנו חמאה, סירופ תירס, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 811 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה יהיה להיט באירוע ליל כל הקדושים שלך. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: שכבות ארוחת בוקר , שכבות גבינה וכרישה , ושכבות איכר עם קייל ועגבניות .
הוראות
בסיר קטן מערבבים סוכר חום, חמאה וסירופ תירס. מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שמסמיך. לְהַפְרִישׁ.
בקערה קטנה מערבבים תפוחים, מיץ לימון, סוכר ותבלין פאי. מסדרים מחצית מפרוסות הלחם בתבנית משומנת 13x9 אינץ'. צלחת אפייה. כפית תפוחים על לחם; לטפטף מחצית מרוטב הקרמל.
מפזרים אגוזי פקאן; למעלה עם שארית הלחם.
בקערה גדולה מערבבים ביצים, חלב, מלח ווניל.
יוצקים מעל. מכסים ומכניסים למקרר ללילה. מכסים ומקררים את יתרת רוטב הקרמל.
מוציאים את השכבות מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מחממים תנור ל-350 מעלות.
אופים, ללא כיסוי, 50-55 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
בצלחת קטנה המתאימה למיקרוגל, רוטב שמור במיקרוגל, ללא כיסוי, 1-2 דקות או עד שהוא מחומם.