שכבת תפוז-עובש אננס
שכבת תפוז-אננס עובש נטול גלוטן, מתאבנים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך גבינת שמנת פילדלפיה, ג'לי בטעם כתום ג' לטין, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: דל קלוריות מוגזים מנדרין כתום-עובש אננס, עובש דובדבן בינג שכבתי, ו שכבת עובש מוס חמוציות דל שומן.
הוראות
הוסף מספיק מים קרים למיץ שמורות כדי למדוד 1-1 / 2 כוסות. מערבבים מים רותחים לתוך תערובת ג ' לטין יבשה בקערה גדולה לפחות 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מערבבים בתערובת מיץ.
הסר 1 כוס תערובת ג ' לטין; להפריש בטמפרטורת החדר. מערבבים חצי מהאננס המרוסק לתוך הג ' לטין שנותר.
יוצקים לתוך עובש 6 כוס. להכניס למקרר 2 שעות או עד סט אבל לא מוצק (ג ' לטין צריך להיצמד אצבע כאשר נגע וצריך תלולית). בהדרגה להוסיף את תערובת הג ' לטין שמורות גבינת שמנת בקערה בינונית, מכות עם חוט whisk עד מעורבב היטב. מערבבים את האננס המרוסק שנותר.
יוצקים מעל שכבת ג ' לטין עובש.
מקררים 4 שעות או עד המשרד. Unmold. לאחסן שאריות ג ' לטין במקרר.