המתכון שלוש-אזעקה ספגטי צ'ילי שעועית פינטו יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-35 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 883 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם ספגטי, אבקת צ'ילי, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו צ'ילי שעועית פינטו, צ'ילי מול שעועית פינטו, ו עוף צ'ילי שעועית פינטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בתנור הולנדי 4 ליטר מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל ופלפל בל בשמן 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם עד פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מערבבים במרכיבים הנותרים למעט ספגטי ושעועית.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
3
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך. מבשלים חשפו 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
4
מערבבים ספגטי ושעועית.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
5
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני. קוק חשף 8 עד 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם עד הספגטי הוא רך.