קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

שלוש-ספגטי פלפל ובצל

שלוש-ספגטי פלפל ובצל
ספגטי שלושה פלפלים ובצל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 810 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם זרעי שומר, פלפל, פרמיגיאנו-רג'יאנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. הציון הזה מוצק. נסו שלוש-ספגטי פלפל ובצל, ספגטי עם שום, בצל ופנצ'טה: ספגטי אלה גריציה, ו ספגטי בצל ויוגורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש בינונית. ממליחים את המים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מחממים את שמן הזית הבתולי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את זרעי השומר ומערבבים במשך 1 דקה, ואז מוסיפים את כל הפלפלים והבצל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומרזרעי שומר
פלפליםפלפלים
בצלבצל
4
קולים 8 עד 10 דקות, ואז מוסיפים את השום ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. כשהפלפלים והבצל רכים מוסיפים את היין ומערבבים למשך 30 שניות ואז מוסיפים את הציר והעגבניות. מנמיכים את הרוטב למשך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
פלפליםפלפלים
שוםשום
בצלבצל
רוטברוטב
מלאימלאי
ייןיין
5
מסננים את הפסטה, משליכים אותה למחבת וזורקים אותה עם החמאה והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מעבירים את הפסטה לקערת הגשה, מפזרים מעט גבינה, מעליהם את הבזיליקום ומגישים מייד.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
באזיל!באזיל!
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה