ספגטי שלושה פלפלים ובצל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 810 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם זרעי שומר, פלפל, פרמיגיאנו-רג'יאנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. הציון הזה מוצק. נסו שלוש-ספגטי פלפל ובצל, ספגטי עם שום, בצל ופנצ'טה: ספגטי אלה גריציה, ו ספגטי בצל ויוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש בינונית. ממליחים את המים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מחממים את שמן הזית הבתולי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את זרעי השומר ומערבבים במשך 1 דקה, ואז מוסיפים את כל הפלפלים והבצל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומר
פלפלים
בצל
4
קולים 8 עד 10 דקות, ואז מוסיפים את השום ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. כשהפלפלים והבצל רכים מוסיפים את היין ומערבבים למשך 30 שניות ואז מוסיפים את הציר והעגבניות. מנמיכים את הרוטב למשך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
פלפלים
שום
בצל
רוטב
מלאי
יין
5
מסננים את הפסטה, משליכים אותה למחבת וזורקים אותה עם החמאה והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
פסטה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מעבירים את הפסטה לקערת הגשה, מפזרים מעט גבינה, מעליהם את הבזיליקום ומגישים מייד.