קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

שמונה-פודינג אוצר

שמונה-פודינג אוצר
צריך ללא גלוטן וקינוח טבעוני? פודינג אוצר שמונה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. גשו לסופר וקנו קליפת תפוז מסוכר, jujubes, שזיפים מיובשים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגיות אוצר, אוצר בגריל, ו עוגת אוצר זהב (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף אורז במסננת גדולה מתחת למים זורמים קרים עד שהמים זורמים, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מערבבים אורז, שמן, ו 2 כוסות מים קרים במחבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
שים 1/2 אינץ 'של מים בסיר רחב 12 אינץ' או מחבת עמוקה. הגדר מתלה מתכת (או כמה חותכי עוגיות מתכת) בתחתית הסיר, ולאחר מכן להגדיר מחבת עוגה (עם אורז) על מתלה ולהביא מים לרתיחה. מכסים סיר ואדים מעל חום גבוה, בודקים את מפלס המים מדי פעם ומוסיפים יותר מים במידת הצורך, עד שהאורז מבושל, כ -40 דקות. בזהירות להסיר מחבת מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
בינתיים, להביא הנותרים 1/2 כוסות מים קרים לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר עם סוכר רוק, jujubes, שזיפים מיובשים, משמשים, דובדבנים, קליפת תפוז, ואז להפחית את החום ומבשל, מכוסה, עד הפרי רך מאוד ונוזל מצטמצם 3/4 כוס, כ 45 דקות. מערבבים אגוזי מלך ומבשלים 1 דקה. מיד לנקז מסננת בינונית להגדיר מעל קערה, הזמנת סירופ ופירות בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
JujubesJujubes
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
הסר אגוזי מלך מפירות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
6
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 350°f. כוסות פודינג שמן 3Lightly ו 1/3 כוס מידה. שים 1 חצי אגוז בתחתית כל כוס, ואז כף 2 כפות פירות מעורבים (לכל כוס) על גבי, מתפשט באופן שווה סביב החלק התחתון של כל כוס.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פירות מעורבים לא ממותקים קפואיםחבילות כל אחת) פירות מעורבים לא ממותקים קפואים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
טפטוף 1 כפית סירופ פירות שמורות על פירות בכל כוס, ולאחר מכן לחץ על 1/3 כוס אורז (לכל כוס) על גבי פירות עם קצות אצבעות לחות. באמצעות קצות האצבעות או גב כף קטנה, לעשות חריץ קטן באורז ולמלא עם 1 כפית שעועית אדומה (לכל כוס), עוזב לפחות 1/2 אינץ גבול של אורז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית אדומהשעועית אדומה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
טפטוף 1 כפית סירופ פירות על כל פודינג אורז, ואז לכסות עם 2 כפות אורז (לטבול מדידה כף במים לפני מדידת אורז כדי למנוע דבק). באמצעות פיסת פלסטיק קטנה לעטוף, לחץ על אורז בכוסות כדי לשטח את פני השטח. להשליך לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
1 כפית פלפל שחור גס,1 כפית פלפל שחור גס,
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
מסדרים כוסות במחבת צלייה. שמן גיליון של רדיד כבד, ואז לכסות את המחבת עם נייר (צד משומן למטה) ולאטום בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
אופים באמבט מים 1 שעה, ואז לתת לעמוד, מכוסה, 5 דקות. הפעל סכין סביב קצה של כל כוס כדי לשחרר אורז, ולאחר מכן להפוך כל פודינג על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
11
טפטוף עם סירופ פירות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
1
פודינג יכול להיות מבושל (אבל לא unmolded) 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר (צינה נותרת סירופ פירות בנפרד), מכוסה בניילון נצמד. לחמם פודינגים במחבת קלייה רדודה, מכוסה בנייר כסף, בתנור שחומם מראש 204° עד שהמרכזים חמים, כ -15 דקות (או לחמם במיקרוגל במקום). להביא סירופ פירות הנותרים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי