שמיר מלוח-שטרודל סלמון
שמיר מלוח-שטרודל סלמון דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, חמאה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. נסו שטרודל ירקות עוף מתובל, שטרודל תפוחי אדמה עם רוטב שמיר, ו חציל מתובל-מאפינס שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את 10 המרכיבים הראשונים בקערה גדולה; מקפלים בעדינות בסלמון.
מניחים 1 סדין פילו על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות הנותרים בצק פילו עם מגבת לחה כדי למנוע ייבוש); מעיל קל עם ספריי בישול.
מפזרים על 1 1/2 כפיות לחם באופן שווה מעל פילו. חזור על שכבות עם פילו הנותרים, ספריי בישול, פירורי לחם, מסתיים עם פילו.
תערובת סלמון כפית לאורך 1 קצה ארוך של פילו, עוזב גבול 2 אינץ'. מקפלים מעל הקצוות הקצרים של פילו כדי לכסות 2 סנטימטרים של תערובת סלמון על כל קצה. מתחיל בלונג אדג', מגלגל את אופנת הג ' לי רול.
מניחים שטרודל, צד התפר למטה, על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
חותכים 4 חריצים אלכסוניים לתוך החלק העליון של שטרודל באמצעות סכין משונן.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד הזהב.
חותכים שטרודל לתוך 4 מנות באמצעות סכין משונן.