פיצה עם פלפל ורוד בלסמי בצל קרמל עם רוזמרין וגבינת עיזים
פיצה בלסמית בצל קרמל ורוד פלפל עם רוזמרין & גבינת עיזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך עלי רוזמרין, גבינת עיזים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו בצל מקורמל ופיצת גבינת עיזים, גבינת עיזים ופיצת בצל מקורמלת, ו בצל מקורמל ופיצת גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
שים אבן פיצה 450 מעלות f בתנור מחומם מראש.
מוסיפים מספיק בלסמי כדי לכסות, יחד עם סוכר, מלח וכ 3/4 של גרגרי פלפל ורוד כתוש.
מסננים את הבצל על קערה, הגדרת המרינדה בצד לשימוש מאוחר יותר במתכון זה.
מחממים סיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים למחבת ומערבבים היטב. מנמיכים את החום ולתת את הבצל caramelize עוד יותר, ערבוב לעתים קרובות. אל תבשל מהר מדי או שהם יטגנו ולא caramelize.
ברגע שהם צבעוניים יפה, מוסיפים את המרינדה בלסמית למחבת, יחד עם החמאה. מערבבים לעתים קרובות ולתת את התערובת לבשל עד עקביות jammy.
בינתיים, לנוח הבצק שלך בטמפרטורת החדר לפחות ½ שעה. ואז טופס לתוך סיבוב 12â.
מורחים את תערובת הבצל על מרכז הפיצה משאיר גבול 3/4 אינץ ' של קרום. על גבי תערובת זו מקום 8 או כך סיבובים של גבינת עיזים.
מקשטים עם חתיכות דקורטיביות של רוזמרין ומברישים את הקצוות של הפיצה בשמן זית. בזהירות להחליק את הפיצה על אבן פיצה מראש מחוממת ואופים 12-15 דקות עד מבעבע וגבינת העז מתחיל חום.
הסר את הפיצה מהתנור ומקשט עם הגרגרים הוורודים הנותרים.