קושיקל
מוכן ב18 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

שמן זית חדור עשב: איטלקי

שמן זית חדור עשב: איטלקי
שמן זית חדור עשב: איטלקי הוא ללא גלוטן, ו מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, עגבניות מיובשות, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו שמן זית חדור עשב: צרפתית, שמנים חדורים, ו ירקות עונתיים בגריל עם שמנים חדורים (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים שמן בסיר קטן על חום נמוך מאוד; מוסיפים מרכיבים שנותרו, ומבשלים 10 דקות או רק עד שהשמן חם מאוד אבל לא רותח (כ 150).
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום; תן לעמוד 1 שעה או עד מגניב לחלוטין.
3
יוצקים שמן לתוך בקבוק באמצעות משפך. לכסות ולאחסן שמן במקרר עד 2 שבועות; להשליך כל חלק בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות ברון Ricasoli Castello di Brolio קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.