שני פאדג'טון
פאדג'שני טון נטול גלוטן, ומספק כ 64 מנות. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 82 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -10 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שבבי אפיית שוקולד מריר קקאו של ג'ירארדלי, צ' יפס קלאסי של ג'ירארדלי, חלב מרוכז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 8%. מתכונים דומים: פאדג'דו-גוני, בראוניז פאדג'דו-גוני, ו עוגת גבינה דו-גונית.
הוראות
מרפדים תבנית בגודל 8 על 8 על 2 אינץ ' בנייר כסף, ומאריכים נייר כסף על שולי התבנית. מעיל נייר כסף עם תרסיס בישול ללא מקל.
בסיר גדול שלבו ג 'ירארדלי צ' יפס לבן קלאסי וחלב מרוכז ממותק.
מחממים ומערבבים על אש נמוכה מאוד עד להמסה וחלקה. צפה בזהירות כדי למנוע חריכה. שופכים במהירות מחצית מהתערובת לתבנית המוכנה.
מפזרים 1/2 כוס מהגירארדלי. 60% קקאו שוקולד מריר צ ' יפס. למעלה עם תערובת הנותרים של צ ' יפס חלב מרוכז.
מפזרים את יתרת 1/4 הכוס צ ' יפס מריר.
תן לעמוד במשך 1 דקה כדי לאפשר את הצ ' יפס כדי לרכך. מערבבים בעדינות את התערובות יחד עם סכין.
לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 2 שעות או עד המשרד. כאשר הפאדג ' יציב, השתמש בנייר כסף כדי להרים אותו מהתבנית.
חותכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
תהנה מיד, לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 ימים, או במקרר עד 2 שבועות.