קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות64
ציון בריאות0
מגזין

שני פאדג'טון

שני פאדג'טון
פאדג'שני טון נטול גלוטן, ומספק כ 64 מנות. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 82 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -10 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שבבי אפיית שוקולד מריר קקאו של ג'ירארדלי, צ' יפס קלאסי של ג'ירארדלי, חלב מרוכז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 8%. מתכונים דומים: פאדג'דו-גוני, בראוניז פאדג'דו-גוני, ו עוגת גבינה דו-גונית.

הוראות

1
מרפדים תבנית בגודל 8 על 8 על 2 אינץ ' בנייר כסף, ומאריכים נייר כסף על שולי התבנית. מעיל נייר כסף עם תרסיס בישול ללא מקל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בסיר גדול שלבו ג 'ירארדלי צ' יפס לבן קלאסי וחלב מרוכז ממותק.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מחממים ומערבבים על אש נמוכה מאוד עד להמסה וחלקה. צפה בזהירות כדי למנוע חריכה. שופכים במהירות מחצית מהתערובת לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מפזרים 1/2 כוס מהגירארדלי. 60% קקאו שוקולד מריר צ ' יפס. למעלה עם תערובת הנותרים של צ ' יפס חלב מרוכז.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
5
מפזרים את יתרת 1/4 הכוס צ ' יפס מריר.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6
תן לעמוד במשך 1 דקה כדי לאפשר את הצ ' יפס כדי לרכך. מערבבים בעדינות את התערובות יחד עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 2 שעות או עד המשרד. כאשר הפאדג ' יציב, השתמש בנייר כסף כדי להרים אותו מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
חותכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
9
תהנה מיד, לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 ימים, או במקרר עד 2 שבועות.