מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם שמן זרעי ענבים, ציר עוף, שום מגורען וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 58%. טקילה-בוריטוס עוף מנגל כתום עם צ'דר חד, שעועית אפויה וכרוב אדום, רוטב מנגל יין אדום, ו שיפודי חזיר בגריל עם רוטב מנגל קארי אדום מעושן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
מקציפים את כל המרכיבים יחד בקערת ערבוב ומניחים בצד עד הצורך.
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
בסיר ציר של 2 ליטר על אש גבוהה, מוסיפים את שמן זרעי הענבים ואת הבצל, הפלפל והסלרי. מבשלים עד שהבצל הופך שקוף, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים