שעועית אדומה ורוטב מנגל ג'לי
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם שמן זרעי ענבים, ציר עוף, שום מגורען וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 58%. טקילה-בוריטוס עוף מנגל כתום עם צ'דר חד, שעועית אפויה וכרוב אדום, רוטב מנגל יין אדום, ו שיפודי חזיר בגריל עם רוטב מנגל קארי אדום מעושן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מקציפים את כל המרכיבים יחד בקערת ערבוב ומניחים בצד עד הצורך.
בסיר ציר של 2 ליטר על אש גבוהה, מוסיפים את שמן זרעי הענבים ואת הבצל, הפלפל והסלרי. מבשלים עד שהבצל הופך שקוף, כ -15 דקות.
מוסיפים את השעועית, השום והאנדוי ומבשלים עוד 5 דקות.
מוציאים מהתנור ומוסיפים את הטימין, הפטרוזיליה, תבלין הקג ' ון וציר העוף.
יוצקים את כל תערובת השעועית לכלי קדירה, ומערבבים פנימה את ג ' לי המנגל.
אפשרויות הגשה: ניתן להוסיף גבינה מגוררת לפני האפייה או לפני ההגשה.