קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

שעועית אדומה קריאולית ואורז

שעועית אדומה קריאולית ואורז
אם יש לכם סלרי, תיבול קריאולי, נקניק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-10 דקות. . נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, אורז קריאולי טעים ושעועית, ו שעועית ירוקה קריאולית (מתכונים דומים).

הוראות

1
פיק מעל שעועית, במקום לתוך קערה גדולה, ויוצקים מספיק מים כדי לכסות בכמה סנטימטרים. להשרות שעועית בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מסננים שעועית כליות, להעביר סיר מרק גדול, ומכסים עם 3 ליטרים מים מתוקים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מערבבים פלפל ירוק, בצל, סלרי, מלח, פלפל שחור, תיבול קריאולי, ושום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מכסים את הסיר, מניחים מעל חום בינוני, ומביאים לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
להפחית את החום נמוך ומבשלים עד שעועית מכרז, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
6
מערבבים נקניק מעושן לתוך השעועית; מבשלים 45 דקות נוספות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
נקניק מעושןנקניק מעושן
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
7
כ -30 דקות לפני ההגשה, מניחים 2 כוסות מים ומרגרינה בסיר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מערבבים באורז, לחזור לרתיחה, ולהפחית את החום בינוני-נמוך. מכסים את המחבת ומבשלים עד שהאורז רך ונוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר מהחום ולאפשר לעמוד מכוסה במשך 5 דקות.
10
מגישים שעועית אדומה על אורז מבושל.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
שעועית אדומהשעועית אדומה