קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

שעועית אדומה קריאולית ואורז

שעועית אדומה קריאולית ואורז
אם יש לכם סלרי, תיבול קריאולי, נקניק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-10 דקות. . נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, אורז קריאולי טעים ושעועית, ו שעועית ירוקה קריאולית (מתכונים דומים).

הוראות

1
פיק מעל שעועית, במקום לתוך קערה גדולה, ויוצקים מספיק מים כדי לכסות בכמה סנטימטרים. להשרות שעועית בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מסננים שעועית כליות, להעביר סיר מרק גדול, ומכסים עם 3 ליטרים מים מתוקים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מערבבים פלפל ירוק, בצל, סלרי, מלח, פלפל שחור, תיבול קריאולי, ושום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מכסים את הסיר, מניחים מעל חום בינוני, ומביאים לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
להפחית את החום נמוך ומבשלים עד שעועית מכרז, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6
מערבבים נקניק מעושן לתוך השעועית; מבשלים 45 דקות נוספות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
נקניק מעושןנקניק מעושן
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
כ -30 דקות לפני ההגשה, מניחים 2 כוסות מים ומרגרינה בסיר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מערבבים באורז, לחזור לרתיחה, ולהפחית את החום בינוני-נמוך. מכסים את המחבת ומבשלים עד שהאורז רך ונוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר מהחום ולאפשר לעמוד מכוסה במשך 5 דקות.
10
מגישים שעועית אדומה על אורז מבושל.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
שעועית אדומהשעועית אדומה