שעועית אדומה קריאולית ואורז
אם יש לכם סלרי, תיבול קריאולי, נקניק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-10 דקות. . נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, אורז קריאולי טעים ושעועית, ו שעועית ירוקה קריאולית (מתכונים דומים).
הוראות
פיק מעל שעועית, במקום לתוך קערה גדולה, ויוצקים מספיק מים כדי לכסות בכמה סנטימטרים. להשרות שעועית בין לילה.
מסננים שעועית כליות, להעביר סיר מרק גדול, ומכסים עם 3 ליטרים מים מתוקים.
מערבבים פלפל ירוק, בצל, סלרי, מלח, פלפל שחור, תיבול קריאולי, ושום.
מכסים את הסיר, מניחים מעל חום בינוני, ומביאים לרתיחה.
להפחית את החום נמוך ומבשלים עד שעועית מכרז, על 4 שעות.
מערבבים נקניק מעושן לתוך השעועית; מבשלים 45 דקות נוספות, ערבוב מדי פעם.
כ -30 דקות לפני ההגשה, מניחים 2 כוסות מים ומרגרינה בסיר ומביאים לרתיחה.
מערבבים באורז, לחזור לרתיחה, ולהפחית את החום בינוני-נמוך. מכסים את המחבת ומבשלים עד שהאורז רך ונוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
הסר מהחום ולאפשר לעמוד מכוסה במשך 5 דקות.
מגישים שעועית אדומה על אורז מבושל.